Iohannis: “Cel mai bun mod de a onora sacrificiul de la Revolutie este sa facem democratia mai puternica”

home camp2
home camp2
home camp2

klaus_iohannis_b1_22457300Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca, la 26 de ani de la Revolutia din 1989, cel mai bun mod de a onora sacrificiul de atunci este reconstruirea increderii si intarirea democratiei, informeaza AGERPRES.

“Se implinesc in aceste zile 26 de ani de cand romanii s-au ridicat impotriva regimului comunist. Mai exact, acum 26 ani, schimbarea a inceput la Timisoara. S-au ridicat cu forta si curajul date de aspiratia spre libertate. Democratia s-a castigat prin jertfa de sange”, a declarat presedintele, in plenul Parlamentului.

Seful statului a subliniat ca membrii clasei politice trebuie sa aiba permanent in vedere ca sunt in serviciul cetateanului.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

1 Comment

 1. Camelian Propinatiu

  Ingratitudinea devine obicei, Diaspora tot nu va vota usor, cozi infernala la vama: http://www.mediafax.ro/social/clasarea-dosarului-revolutiei-alina-mungiu-pippidi-as-sugera-parchetului-sa-cerceteze-cine-a-ingropat-faptele-14860108
  Nu din cauza Maltei americano-sovietice si a ungurilor, ci ca Ponta, Ceausescu a fugit de la putere c-a iesit lumea in strada. Iar o parte a presei merge la sefii represiunii sa spuna cum a fost, nu la familiile indoliate! Dosare inchise din insuficienta lupta civica. Consolare, listele de carti bune: https://propinatiu.wordpress.com/lista-lui-propinatiu
  Titus Suciu – Reportaj cu sufletul la gură
  Marius Mioc – Revoluţia din Timişoara asa cum a fost
  https://mariusmioc.wordpress.com/category/justitie/
  Victor Eugen Mihai Lungu, Tit-Liviu Domşa – Împuşcaţi-i, că nu-s oameni!
  Romulus Cristea – Mărturii de la baricadă

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *