Iohannis, despre sentinta prin care a pierdut una dintre case: Ma nemultumeste, caut cu avocatii cai de a o contesta

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

klaus_iohannis_1Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat nemultumit de sentinta judecatoreasca prin care a pierdut o casa in Sibiu, punctand ca impreuna cu avocatii sai cauta cele mai bune cai de a o contesta, scrie Agerpres.

„Aceasta solutie, dupa parerea mea, nu este buna, ma nemultumeste si impreuna cu avocatii mei cautam cele mai bune cai pentru a contesta aceasta solutie”, a spus Iohannis, intr-un interviu difuzat, luni seara, de TVR 1, solicitat sa faca precizari cu privire la sentinta judecatoreasca prin care a pierdut una dintre casele pe care le are la Sibiu.

Familia presedintelui Klaus Iohannis a pierdut definitiv la Curtea de Apel Brasov un proces privind un imobil din centrul Sibiului. Curtea de Apel Brasov a respins, joia trecuta, recursul declarat de Klaus si Carmen Iohannis si a mentinut decizia Tribunalului Brasov din mai 2014, prin care a fost anulat un contract de vanzare-cumparare a unui imobil din Sibiu.

„Admite exceptia tardivitatii motivelor de recurs depuse la termenul din 03.09.2015, exceptie invocata de intimatul parat Statul Roman prin Ministerul Finantelor Publice, prin Directia Regionala a Finantelor Publice Brasov, prin Administratia Judeteana a Finantelor Publice Brasov si in consecinta: constata nule motivele de recurs formulate de recurentii parati Lazurca Georgeta, Iohannis Carmen Georgeta si Iohannis Klaus Werner prin memoriul de recurs din 3.09.2015 impotriva Deciziei civile nr. 235/16.05.2014 pronuntata de Tribunalul Brasov.

Admite cererea de anulare a recursului declarat de recurentul parat Statul Roman prin municipiul Sibiu, prin primar, pentru lipsa dovezii mandatului de reprezentare a statului roman, cerere formulata de intimatul parat statul roman prin Ministerul Finantelor Publice, prin Directia Regionala a Finantelor Publice Brasov, prin Administratia Judeteana a Finantelor Publice Brasov si in consecinta: anuleaza recursul formulat si precizat de recurentul parat statul roman prin municipiul Sibiu, prin primar, impotriva Deciziei civile nr. 235/16.05.2014 pronuntata de Tribunalul Brasov.

Respinge recursul formulat de recurentii parati Lazurca Georgeta, Iohannis Carmen Georgeta si Iohannis Klaus Werner impotriva Deciziei Civile nr. 235/16.05.2014 a Tribunalului Brasov, pe care o mentine. Respinge cererea de acordare cheltuieli de judecata in recurs formulata de intimatii reclamanti Antonescu Elisabeta, Oarga Ioan, Oarga Steluta Ancuta si Oarga Ioan Adrian”, se arata in decizia Curtii de Apel Brasov.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2