Iohannis: Dupa ce castig alegerile il voi numi pe Catalin Predoiu premier

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Candidatul ACL la presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, in cadrul reuniunii Ligii alesilor locali ai PNL si PDL, ca isi doreste sa castige alegerile prezidentiale pentru a aduce la conducerea tarii o guvernare de dreapta care sa faca din Romania o tara prospera. El a mai spus ca il va numi pe pe Catalin Predoiu in functia de prim-ministru, scrie Agerpres.

”Noi ne dorim sa fim forta politica care conduce Romania in urmatorul deceniu si schimbarea va incepe foarte repede. Nici sase luni nu a guvernat PSD practic singur si ce s-a vazut e ca nu s-a schimbat mai nimic, ca si-a pastrat vechile metehne, ca noi, opozitia, suntem in situatia sa protestam aproape saptamanal fata de acte normative care incalca democratie, sa protestam impotriva unor acte normative care vin sa creeze un avantaj net pentru candidatii celor de la putere.

Eu va spun ca este nevoie de schimbarea guvernului si imediat dupa castigarea alegerilor prezidentiale abia astept sa am ocazia sa il numesc pe Catalin Predoiu prim-ministru”, a declarat Klaus Iohannis.

El a adaugat ca este nevoie de o schimbare profunda in modul de a se face politica in Romania, ca e nevoie de mai ”putina galagie si mai putin spectacol’ si de mai multe solutii pentru problemele tarii si pentru un trai mai bun al cetatenilor. In context, el a mentionat ca a demonstrat la Sibiu, in calitate de primar, ca se poate face o administratie buna si eficienta in folosul cetateanului si doreste, impreuna cu echipa sa, sa faca acelasi lucru pentru toata Romania.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *