Iohannis: Este nevoie ca Armata sa beneficieze de o buna pregatire de lupta si de dotari corespunzatoare

Reclame home 1
Reclame home 1

iohannis-mondonews.ro_Armata trebuie sa beneficieze de o buna pregatire de lupta si de dotari corespunzatoare, a afirmat presedintele Klaus Iohannis in mesajul transmis, joi, cu prilejul plecarii in misiune a Batalionului 2 Infanterie “Calugareni”, informeaza AGERPRES.

“Prezenta dumneavoastra in Afganistan, precum si cea a colegilor dumneavoastra in Balcanii de Vest face parte dintre responsabilitatile ce decurg din statutul Romaniei de membru al comunitatii europene si euroatlantice. Țara noastra si-a asumat obligatii pe care trebuie sa le respecte.

In acelasi timp, experienta acumulata in aceste teatre de operatii si conlucrarea cu celelalte armate prezente in Afganistan contribuie la structurarea unei Armate romane moderne, performante, mobile, capabila sa-si indeplineasca in bune conditii misiunile specifice. Ca presedinte, cred ca este nevoie ca Armata sa beneficieze de o buna pregatire de lupta si de dotari corespunzatoare”, arata Iohannis in mesajul citit de consilierul prezidential Ion Oprisor la ceremonia de plecare in teatrul de operatiuni a militarilor.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2