Iohannis: Îi îndemn pe aleşi să-şi onoreze promisiunile cu onestitate şi responsabilitate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Preşedintele Klaus Iohannis îi îndeamnă pe câştigătorii alegerilor locale să-şi onoreze promisiunile cu “onestitate şi responsabilitate” şi face apel la autorităţi să organizeze tranziţia de putere la nivelul administraţiilor cât mai rapid şi fluent, informează AGERPRES.

“Îi felicit pe toţi cei care au câştigat mandate la alegerile de ieri, dar îi avertizez că nu vor avea deloc o misiune uşoară, pentru că aşteptările oamenilor sunt foarte mari. Îi îndemn, aşadar, să îşi onoreze toate promisiunile cu onestitate şi responsabilitate pentru a demonstra că se află în mod real în slujba celor care le-au încredinţat destinele comunităţilor în care trăiesc. (…)

Fac totodată un apel către autorităţile locale să organizeze tranziţia de putere la nivelul administraţiilor cât mai rapid şi fluent. Ne aflăm în plină criză sanitară provocată de pandemia de COVID-19 şi de implicarea tuturor factorilor – centrali şi locali – depinde modul în care reuşim să gestionăm această situaţie complicată”, a spus Iohannis, luni, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2