Iohannis: Israelul, un partener-cheie in Orientul Mijlociu

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

iohannis-mondonews.ro_Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, joi, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Parlamentului israelian (Knesset), Yuli-Yoel Edelstein, context in care a aratat ca Israelul este un partener-cheie in Orientul Mijlociu, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Seful statului si presedintele Parlamentului israelian au avut si un schimb de opinii privind evolutiile pe scena internationala, inclusiv problema fluxurilor migratorii dinspre regiunea Orientului Mijlociu catre Europa.
Cei doi oficiali au subliniat relatiile excelente dintre cele doua tari.

„Fiind de acord ca exista potential pentru dezvoltarea in continuare a relatiilor bilaterale, cele doua parti au evidentiat interesul reciproc si determinarea de a actiona pentru valorificarea acestui potential”, arata Administratia Prezidentiala.

Sursa citata precizeaza ca presedintele Knesset-ului a mentionat ca Romania este singura tara din regiune cu care Israelul are relatii diplomatice neintrerupte si ca tara noastra este un „pionier” in privinta legislatiei de condamnare a Holocaustului. Presedintele Knesset-ului se afla in vizita oficiala in Romania.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2