Iohannis: L-am sfatuit pe vicepremierul Oprea sa-si dea demisia

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

klaus_iohannis_b1_22457300Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca luni seara a avut o discutie cu vicepremierul Gabriel Oprea cu privire la accidentul in care a murit un politist, precizand ca l-a sfatuit pe acesta sa demisioneze, scrie Agerpres.

„Avand in vedere ca opinia publica este foarte preocupata de evenimentele de saptamana trecuta — accidentul care a avut loc si, din nefericire, a si murit un politist care s-a aflat la datorie — am avut o interventie ieri si in continuare astazi l-am invitat pe vicepremierul Oprea la o discutie fiindca am dorit sa primesc lamuriri si explicatii suplimentare. Am avut aceasta discutie in cursul acestei seri. L-am sfatuit pe dl vicepremier Oprea sa-si dea demisia”, a spus seful statului la Palatul Cotroceni.

Seful statului a precizat ca l-a sfatuit pe Gabriel Oprea sa demisioneze din cauza proastei gestionari a crizei.

„Intr-o astfel de criza apare foarte multa emotie si opinia publica are dreptul la informatii, are dreptul la luari de pozitie publice din partea celor implicati, din partea sefilor celor implicati.

Dupa parerea mea, intreaga comunicare pe acest accident a fost catastrofala. Aceasta este latura politica si pe aceasta latura politica i-am dat sfatul dlui Oprea. Nu m-am referit la partea penala, care va fi lamurita de procurori. (…) Este o strict o chestiune de politica publica, este mult mai mult decat o problema de comunicare”, a aratat Iohannis, adaugand ca nu i-a dat un termen lui Gabriel Oprea.

El a indicat ca cunoaste aspectele accidentului de la vicepremierul Gabriel Oprea si ca asteapta rezultatele anchetei in acest caz.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2