Iohannis – mesaj catre parlamentari: Nu va ganditi doar la castigul electoral de moment cand propuneti legi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis marti parlamentarilor ca au responsabilitatea de a restabili increderea in Legislativ si le-a cerut sa nu se gandeasca doar la un castig electoral de moment atunci cand propun legi, informeaza AGERPRES.

“Dumneavoastra, doamnelor si domnilor senatori si deputati, va revine un rol esential: puneti pe agenda legi cu un impact major asupra viitorului romanilor, nu va ganditi doar la beneficiile pe care unele masuri le au acum, nu va ganditi doar la un castig electoral de moment. Intrebati-va cum va arata Romania in 5 ani, in 10 ani cu legile pe care le adoptati dumneavoastra acum. Intrebati-va daca in anii urmatori Romania va deveni mai puternica sau daca, dimpotriva, va fi slabita de impactul legilor votate de dumneavoastra.

Aveti responsabilitatea si capacitatea de a restabili increderea cetatenilor in Parlament — aceasta institutie fundamentala a democratiei, aveti responsabilitatea si va rog sa o exercitati. Va chem sa faceti din aceasta un obiectiv politic demn de Centenarul comemorarii Marelui Razboi si aniversarii Marii Uniri”, a spus Iohannis, in discursul sustinut in plenul reunit al Parlamentului.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2