Iohannis: Optiunea PNL este fuziunea cu PDL

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat marti ca optiunea liberalilor este clara si aceasta vizeaza fuziunea cu PDL, scrie Agerpres.

“Optiunea, linia PNL este foarte clara si a fost stabilita de Congresul PNL. PNL este clar pentru fuziunea cu PDL si vor continua chiar astazi negocierile cu noua echipa din partea noastra in deplina cunostinta de cauza si cu decizia congresului in spate”, a spus Iohannis, intrebat cu privire la declaratia presedintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, referitoare la o alianta cu PDL.

Quintus a declarat marti ca are indoieli cu privire la fuziunea cu PDL, punctand ca in conditiile in care niciunul dintre cele doua partide nu renunta la identitate, singura solutie de colaborare este alianta.

“Eu am spus ca dupa ce in statutul nostru am inscris protejarea valorilor fundamentale ale partidului nostru, adica nume, identitate, continuitate si asa mai departe si este regula de statut, inseamna ca daca se face o fuziune se face in conditiile acestea, adica in interiorul partidului, cel care fuzioneaza, in mod firesc, isi pierde identitatea”, a declarat Quintus, inainte de prima sedinta a Biroului Politic National de dupa congresul partidului.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2