Iohannis: Pentru Romania, protectia drepturilor persoanelor apartinand comunitatilor romanesti este vitala

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

iohannis-mondonews.ro_Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj participantilor la Universitatea de Vara de la Izvoru Muresului, prin vocea consilierului de stat Sandra Pralong, in care a punctat faptul ca pentru Romania, protectia drepturilor persoanelor apartinand comunitatilor romanesti este vitala, informeaza AGERPRES.

‘Pastrarea identitatii romanesti, nevoia de a invata si de a te ruga in limba ta, trebuie sa ne preocupe zi de zi, nu doar in momente ca acesta, iar contributia dumneavoastra este cruciala deoarece reprezentati vocea comunitatilor de romani. Mesajul meu este simplu:

Pentru Romania, protectia drepturilor persoanelor apartinand comunitatilor romanesti este vitala, iar statul roman are nevoie de parteneriatul dumneavoastra pentru a va putea sprijini, la randul sau, in mod eficient. O democratie consolidata se bazeaza pe respect reciproc, pe toleranta si dialog inter-cultural si inter-etnic, iar diversitatea culturala este sursa de creativitate.

Romania reprezinta astazi, din acest punct de vedere, un model, recunoscut ca atare in Europa si nu numai, drepturile persoanelor apartinand minoritatilor nationale fiind pe deplin protejate”, se precizeaza in mesajul transmis de presedintele Romaniei.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2