Iohannis: PSD, mai concret Dragnea, nu mai prezinta pentru mine un partener de discutie decat strict institutional

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Klaus Iohannis a declarat vineri ca discutiile pe care le va avea in viitor cu reprezentantii Guvernului si cei ai Parlamentului vor fi institutionale, punctand ca nu vor mai exista discutii informale sau de armonizare, deoarece PSD nu mai reprezinta un partener in acest sens, informeaza AGERPRES.

“Noi nu ne intalnim fiindca suntem prieteni sau fiindca ne simpatizam. Noi ne intalnim atunci cand discutiile institutionale trebuie sa aiba loc. Nu putem sa nu conducem Romania, nu putem sa nu vorbim fiindca avem divergente politice. Pentru oameni de stat este absolut necesar sa aiba puterea sa treaca peste animozitati politice, peste neintelegeri politice. Asta nu inseamna insa ca trebuie sa cadem in extrema cealalta. Discutiile care vor avea loc intre mine si Guvern sau intre mine si reprezentanti ai Parlamentului vor fi institutionale. Alte discutii informale sau de armonizare nu vor mai exista. PSD, mai concret Dragnea, prin felul in care a procedat in ultima vreme, nu mai prezinta pentru mine un partener de discutie altfel decat strict institutional”, a precizat Klaus Iohannis.

Seful statului a aratat ca din moment ce i-a invitat pe premierul Viorica Dancila si pe presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, la receptia organizata la Palatul Cotroceni de Ziua Europei acestia sunt bineveniti la eveniment.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2