Iohannis: Razboiul cu PSD nu s-a terminat. Urmeaza bataliile pentru prezidentiale, locale si parlamentare

PNL

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la intrunirea liberalilor din zona Vest, ca PNL si romanii sunt in razboi cu PSD care, din prima zi de mandat, a inceput ”sa atace Romania si pe romani”.” Daca exista ceva ce seamana cu un stat paralel in Romania, atunci acest lucru se numeste PSD. Fiindca ei, dragii mei, sunt adanc insurubati si sunt paraleli cu agenda romanilor”, a explicat presedintele Romaniei.

Presedintele Klaus Iohannis si presedintele PNL Ludovic Orban, insotiti de Nicoale Robu, primarul liberal din Timisoara, au mers printre banateni, in drumul spre Adunarea Regionala a organizatiilor PNL din regiunea Vest.

La intrarea in sala reuniunii, Klaus Iohannis si Ludovic Orban au fost primiti cu entuziasm de cei 3.500 de membri si simpatizanti ai PNL. Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca PNL se afla in plin razboi cu PSD si le-a transmis liberalilor sa nu-i subevalueze pe pesedisti.”De ce am intrat noi intr-un razboi? Va amintiti cum a castigat PSD alegerile cu promisiuni despre lapte si miere care vor curge? Si ce au facut din prima zi, din prima zi de mandat? Au inceput sa atace Romania si pe romani, au inceput cu justitia. Ei, gasca de penali, au inceput sa atace justitia din Romania.Si ne-am opus, si voi, si eu! Dupa care au inceput sa atace toate sistemele mari din Romania. Au inceput cu justitia, au continuat sa insurubeze neamuri si pretenari peste tot in functii de conducere, in administratie, in invatamant, in sanatate, si nu s-au oprit, cum se zice la noi, nu a mai dat sfantul sa se opreasca”, a fost explicatia data de seful statului privind conflictul cu PSD. ”Cineva trebuia sa spuna: «Atat» si asta am facut noi, voi si cu mine”, a mai spus seful statului.

Razboi cu PSD

Seful statului a continuat in aceeasi nota: ”De aceea suntem in razboi, fiindca cineva trebuie sa ia partea Romaniei si de aceea suntem in acest razboi si vom castiga acest razboi. Si am inceput bine. Ati vazut fetele lor la motiune? Ingropaciune, nu alta. Asa pateste cine se ia de romani -pierde”.

Klaus Iohannis le-a transmis liberalilor sa nu subestimeze PSD. ”PSD este in continuare un adversar foarte puternic. PSD este adanc insurubat in structurile statului si daca exista ceva ce seamana cu un stat paralel in Romania, atunci acest lucru se numeste PSD. Fiindca ei, dragii mei, sunt adanc insurubati si sunt paraleli cu agenda romanilor. Sau chiar in contrasens cu romanii, cum am mai spus-o”, a explicat presedintele Romaniei. ”Noi am reusit sa castigam cateva batalii importante, referendumul, europarlamenare si acum motiunea. Razboiul nu s-a terminat. Urmeaza prezidentialele, localele si parlamentarele si eu imi doresc sa le castigam pe toate impreuna”, a mai afirmat Iohannis.
Presedintele le-a spus liberalilor ca vor guverna, cu un Executiv de tranzitie, dar le-a atras atentia ca ii asteapta o perioada dificila. Seful statului a spus ca vor exista numeroase ”minciuni gogonate” din partea PSD, cum este cea cu taierea pensiilor si salariilor.”Toti va vor ataca, in frunte cu pesedistii. Si sa nu credeti cumva ca pesedistii vor ceda puterea usor. Nu o vor face! Au inceput deja sa vehiculeze sperietori mincinoase pesediste si pentru a demonta prima mare minciuna gogonata pesedista, va spun voua si tuturor romanilor, cu toata raspunderea: Nu vor exista taieri de pensii si salarii!”, a afirmat Klaus Iohannis.

Democratia va invinge

Presedintele PNL Ludovic Orban, a declaratca dupa 30 de ani de la Revolutie nu s-a aflat adevarul si nici cine a tras in revolutionari. ”Va marturisesc ca de fiecare data cand vin in Timisoara, vin cu emotie si de fiecare data nu pot sa uit ca Revolutia a plecat de aici multumita tinerilor si mai varstnicilor curajosi, care au pus mai presus de viata lor libertatea fiecarui roman. Suntem la 30 de ani de la Revolutie si este timpul sa punem punct tranzitiei. Dupa 30 de ani nu am aflat cine a tras in noi si cine este vinovat pentru cei peste 1000 de morti de la Revolutie. Dupa 30 de ani nu am aflat cine sunt cei care au organizat mineriadele”, a afirmat liderul PNL. De asemenea, Orban a spus ca nu se cunoaste adevarul despre violentele din 10 august. ”Nici astazi nu stim cine a dat ordinele ticaloase, care au transformat Jandarmeria intr-o arma de lupta impotriva cetatenilor” , a declarat Orban. ”V-o spun limpede, cine isi imagineaza ca poate sa mai ramana secret dosarul evenimentelor din 10 august se insela amarnic. Cine isi imagineaza ca vom tolera la nesfarsit sa nu aflam cine sunt vinovati, care au omorat copiii nostri, trebuie sa stie ca va veni vremea adevarului. Cine isi imagineaza ca la nesfarsit vor fi ascunse identitatile celor care au omorat tineri, intelectuali, oameni civilizati in Bucuresti cu ocazia mineriadelor trebuie sa stie, adevarul va iesi la suprafata, asa cum uleiul iese la suprafata apei”, a spus liderul PNL, afirmand ca democratia va invinge in Romania.

Acesta le-a cerut liberalilor, nu numai sa castige alegerile in fiecare judet, ci in toate localitatile din Vest.”Avem cel mai bun candidat la Presedintiesi avem cea mai puternica si onesta echipa de campanie din Romania”, a mai spus Orban.

PNL

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1