Iohannis respinge remanierea propusa de Dancila. ”Aceasta guvernare toxica nu poate continua” (VIDEO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

„PSD sa plece de la guvernare!” Este mesajul ferm dat de presedintele Klaus Iohannis, dupa ce coalitia s-a destramat, la inceputul saptamanii.

Miercuri seara, seful statului a respins inclusiv remanierea propusa de social democrati si ii cere Vioricai Dancila sa solicite votul de incredere al parlamentului, conform Constitutiei. Insa matematica din Parlament nu-i mai ajuta pe social-democrati.

Klaus Iohannis: “Cand 6,5 milioane de romani iti zic ca duci tara pe un drum gresit, nu-ti mai ramane decat sa pleci acasa. Un guvern PSD nu e potrivit pentru Romania si nu poate ramane in functiune. Romania parcurge o criza guvernamentala, dar eu nu voi gira acest guvern.”

Cu o majoritate parlamentara pierduta, scaunul Vioricai Dancila in fruntea guvernului se clatina. Opozitia ameninta cu o motiune de cenzura, cu sanse reale sa treaca, iar presedintele Klaus Iohannis cere Executivului sa caute validarea in Parlament. Ba mai mult, respinge remanierea propusa de Viorica Dancila.

Viorica Dancila a propus ministri interimari dupa ce reprezentantii fostilor parteneri de coalitie, ALDE, au demisionat.

Klaus Iohannis: “Degringolada de la guvern din ultimele zile confirma dispretul PSD si ALDE cu care continua sa-i trateze pe romani. Este rezultatul firesc a doi ani si jumatate de guvernare haotica, incompetenta si corupta.”

stirileprotv.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *