Iohannis: Romania e constienta ca trebuie sa se implice pentru romanii din Marea Britanie si o va face

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

iohannis1Romania este constienta ca trebuie sa se implice pentru romanii din Marea Britanie si va face acest lucru, iar decizia poporului britanic, in urma referendumului, ca Regatul sa iasa din Uniunea Europeana trebuie abordata cu luciditate si calm, a declarat marti, la Bruxelles, presedintele Klaus Iohannis, informeaza AGERPRES.

Presedintele a vorbit cu presa romana la sosirea lui la Consiliul European. Tema principala a reuniunii de la Bruxelles a sefilor de state si de guverne este iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, un proces ce nu are precedent in istoria UE.

In acest context, seful statului a vorbit despre prioritatile Romaniei si despre cum ar trebui abordat acest moment de criza, la nivel european.

“Noi avem suficient de multe lucruri de negociat. Ma gandesc la romanii care traiesc si lucreaza in Marea Britanie si pentru care avem de gand sa ne implicam”, a declarat Iohannis, in interviul transmis de Digi 24.

El a indemnat la calm in evaluarea acestei situatii. “In niciun caz nu este cazul sa intre cineva in panica. Romania este constienta ca trebuie sa se implice pentru romanii din Marea Britanie si o va face”, a subliniat Iohannis.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2