Iohannis: Romania are nevoie de o strategie adevarata de promovare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

klaus_iohannis_1Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca Romania are nevoie de o strategie adevarata de promovare, scrie Agerpres.

“Romania are nevoie de o strategie adevarata de promovare, care nu inseamna un logo sau un clip publicitar, ci o viziune si un complex de actiuni care sa defineasca cine suntem in lume ca natiune si ca stat. Mi-as dori sa fiti partenerii mei intr-un asemenea demers pentru ca prin ceea ce faceti sunteti deja ambasadorii Romaniei, lucru pentru care va multumesc”, a spus Iohannis, la Gala Ligii studentilor romani din strainatate, care se desfasoara la Palatul Parlamentului.

El a aratat ca performanta si patriotismul descriu cel mai bine ceea ce sunt si ceea ce fac studentii romani din strainatate.

“Auzim ca in Romania nu mai exista modele, ca tinerii nu mai gasesc repere in societatea de azi sau ca din pacate valorile se bucura de prea putina recunoastere. Exista modele, exista valori si exista exemple, trebuie doar sa privim dincolo de ceea ce sare mai repede in ochi si sa ascultam dincolo de zgomot, trebuie sa avem curajul sa le recunoastem si sa le promovam”, a spus seful statului.

Presedintele Iohannis a precizat ca finalistii galei Ligii studentilor romani din strainatate sunt dovada ca exista modele si repere.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *