Iohannis, romanilor: Va astept la vot la referendum si la europarlamentare! Aveti sansa de a da un raspuns guvernarii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Klaus Iohannis i-a chemat, joi, la vot pe romani la referendum si alegerile europarlamentare, informeaza AGERPRES.

“Dragi romani, avem referendum pe 26 mai. Am semnat astazi decretul si am convocat acest referendum impreuna cu alegerile europarlamentare. Va astept la vot la referendum si la europarlamentare! La referendum avem doua intrebari: prima intrebare – Sunteti de acord sa se interzica amnistia si gratierea pentru corupti? Da, eu sunt de acord si sper si in acordul vostru fiindca ne dorim o societate curata, o societate performanta in secolul XXI si o societate europeana pentru Romania.

A doua intrebare: Sunteti de acord sa se interzica ordonantele de urgenta in domeniul justitiei? Da, ne dorim o guvernare pentru romani, o guvernare performanta, o guvernare europeana. Avem alegeri pentru Europa, avem un referendum pentru Europa, dar avem mult mai mult. Acest referendum este mai important astazi decat oricand”, a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

El a subliniat ca romanii pot arata la referendum “ce cred despre PSD si ofensiva PSD impotriva justitiei”.

“Dupa doi ani si jumatate de abuzuri si excese, romanii au sansa de a da un raspuns clar actualei guvernari. Au sansa de a vota si de a transmite ce cred despre PSD si despre ofensiva pesedista impotriva justitiei. Pesedistii au votat codurile penale fara sa tina cont de nimeni, isi dau legi ca sa poata fura mai departe in liniste. Ei nu se mai tem de nimeni. Eu cred ca trebuie sa se teama de votul romanilor din 26 mai”, a spus Iohannis.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2