Iohannis se va intalni vineri cu Papa Francisc

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

papa_franciscPresedintele Klaus Iohannis va vizita joi Expozitia Universala Milano 2015, iar vineri se va intalni, la Vatican, cu Papa Francisc, informeaza Administratia Prezidentiala, scrie Agerpres.

Inainte de plecarea la Milano, seful statului va sustine joi, in jurul orei 9,45, o declaratie de presa la Aeroportul International “Henri Coanda” din Otopeni.

La Milano, el va participa la Expozitia Universala Milano 2015 cu tema “Hranirea planetei, energie pentru viata”, unde va vizita pavilioanele Romaniei, Sfantului Scaun si Italiei.

Tot joi, presedintele Iohannis se va intalni cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din Milano.

Vineri, seful statului se va afla intr-o vizita oficiala la Sfantul Scaun.

El se va intalni cu Papa Francisc, cu cardinalul Pietro Parolin, secretar de stat al papei, va vizita Bazilica Sfantul Petru, unde este inmormantat Papa Ioan Paul al II-lea. De asemenea, Iohannis va oferi o receptie in onoarea cardinalului Pietro Parolin, va vizita Colegiul Pontifical “Pio Romeno”, unde se va intalni cu studentii romani care studiaza in institutiile de invatamant pontificale din Roma.

Sambata, Iohannis va avea o intrevedere cu conducerea Comunitatii Sant’Egidio si va vizita Bazilica Santa Maria in Trastevere.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1