Iohannis: Statisticile nu spun nimic despre suferinta copiilor bolnavi de cancer

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

klaus_iohannis_1Presedintele Klaus Iohannis afirma ca o societate devine cu adevarat puternica numai prin solidaritatea si curajul cetatenilor ei, scrie Agerpres.

Șeful statului arata, intr-un mesaj postat, sambata, pe Facebook, ca duminica este Ziua Internationala a copilului bolnav de cancer, precizand ca in tara noastra se inregistreaza anual 500 de cazuri noi de copii bolnavi de cancer.

„Statisticile nu spun nimic despre suferinta lor si a familiilor lor. Am vizitat recent o sectie de oncologie pentru copii. Dupa sedintele de chimioterapie, sunt epuizati si obligati sa stea mult in pat. Toti sunt insa curajosi si isi doresc sa mearga la scoala sau macar in sala de joaca a spitalului, care este si sala de clasa. Acolo, dascali voluntari predau lectii de limba romana, matematica, fizica, pictura. Daruirea acestor oameni este un exemplu pentru noi toti. O societate devine cu adevarat puternica numai prin solidaritatea si curajul cetatenilor ei”, a scris Iohannis.

In vizita la sectia de oncologie, seful statului a stat de vorba cu mai multi copii si a primit in dar portretul lui pictat de un copil.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2