Iohannis: Sunt cutremurat si profund indurerat de tragicul eveniment din Capitala

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

klaus_iohannis_b1_22457300Presedintele Klaus Iohannis a transmis, intr-o postare pe Facebook, compasiune si solidaritate fata de familiile celor afectati de incendiul izbucnit intr-un club din Capitala.

„Sunt cutremurat si profund indurerat de tragicul eveniment care s-a produs in aceasta seara in centrul Capitalei. Este un moment foarte trist pentru noi toti, pentru natiunea noastra si pentru mine personal. In aceste momente dureroase, imi exprim intreaga compasiune si solidaritate fata de familiile celor afectati de aceasta tragedie. Totodata, asigur familiile afectate de acest eveniment zguduitor de intregul sprijin al celor implicati in operatiunile de salvare si ii rog sa aiba incredere ca institutiile responsabile depun toate eforturile pentru ca efectele catastrofei sa fie cat mai limitate. Va chem pe toti sa fim alaturi de familiile indurerate si sa dam dovada de solidaritate si de compasiune”, a scris seful statului.

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a anuntat la scurt timp dupa producerea incendiului ca in Ministerul de Interne este alarma generala.

„E alarma generala in MAI. (…) Sunt 25 de morti. L-am informat si pe presedintele Iohannis”, a spus Oprea, care se afla la locul tragediei.

Alte 88 de persoane au fost transportate la spitalele de urgenta din Bucuresti, a anuntat si secretarul de stat in MAI Raed Arafat.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2