Ion Beuca: PNL Maramures pe drumul cel bun

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

pnl-sigla-maramuresDupa castigarea alegerilor prezidentiale, PNL Maramures a redevenit principala forta politica din Maramures si asa va ramane si in anul electoral 2016.

Iata cateva “secrete” ale reusitei. Adversarii nostrii politici pot sa le copieze, noi liberalii nu ne vom supara.

– In primul rand, dupa castigarea alegerilor prezidentiale, niciun liberal nu s-a impaunat cu merite deosebite. Toti am recunoscut ca in primul rand, a fost meritul lui Dumnezeu ca inca odata a fost alaturi de acest popor. Mai apoi, am recunoscut ca este meritul romanilor, a celor care au stat la cozi pentru a vota, a celor care au dorit cu adevarat schimbarea modului de a face politica. Noua, liberalilor din ACL, transformat in Noul PNL, ne ramane meritul de a-l fi sustinut pe Klaus Iohannis fara nicio ezitare.

– In al doilea rand, proiectul Noului PNL, este  o reusita. Statutul Noului PNL s-a dovedit a fi unul functional, cu principii de fuziune corecte, bazate exclusiv pe performanta politica. Nu ai cum sa gresesti atunci cand iti propui prin Statut sa promovezi cei mai buni oameni de care dispui, pentru a candida la alegerile locale sau parlamentare. Iata prevederile Statutului PNL, privind Gestionarea carierei:

Art. 115
Principiile de bază în gestionarea carierei membrului PNL sunt eficienţa activităţii politice şi competenţa.

Art. 116
Orice membru poate candida, în condiţiile prezentului Statut şi a regulamentelor, pentru orice funcţie din interiorul partidului, sau pentru funcţiile din afara partidului, din administraţia centrală sau locală care se obţin prin alegeri sau prin numiri cu sprijinul politic al partidului în funcţie de competenţele individuale şi numai corespunzător cu cerinţele funcţiei respective.

In al treilea rand  recunosc sincer  ca “ne ajuta” si  adeversarii politici. PLR-ul este pe nicaieri ca Vida Geza. La umbra lui Catalin Chereches nici UNPR-ul nu creste. PPDD a disparut precum Elodia.  PSD-ul central nu-si revine din corzi, cel judetean se multumeste cu “firimiturile” primite de la Guvern, iar la nivelul Consiliului judetean poarta “batalii de catifea” cu presedintele inca conservator, Zamfir Ciceu, si este ingrijorat de posibila aparitie a aripii Geoana, inclusiv in Maramures. Ultima isprava bugetara a Guvernului Ponta a generat panica in comunitatile rurale mari. Iata cateva exemple: Ruscova-5300 locuitori-7,8 miliarde vechi, Poienile de sub Munte, 10000 de locuitori-5,5 miliarde, Dragomiresti-3200 locuitori-51 miliarde lei vechi! Filozofie bugetara marca PSD ex PCR. Va ma amintiti strofa?

Cine-i harnic si munceste

Are tot ce vrea

Cine-i lenes si chiuleste

Are tot asa…

Si chiar mai mult

Era sa uit, PSD-ul si satelitii sai,  mai asteapta si urmarile “patalamei”  de la Curtea Constitutionala,  privind ordonata “targului de primari”

Ion BEUCA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *