Ion Pop, chemat la raport in Consiliul Local – Afla cand

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Directorul general al Urbis, Ion Pop, va fi chemat in urmatoarea sedinta a Consiliului Local Baia Mare pentru a prezenta un raport cu privire la activitatea din cele trei luni de cand conduce societatea.

Solicitarea a venit din partea consilierului local Dumitru Matei, care isi doreste sa afle mai multe informatii legate de Urbis.

„As dori ca in sedinta urmatoare directorul de la Urbis sa prezinte un raport de activitate in care sa ne explice ce a gasit acolo, care e situatia in acest moment si ceea ce propune pe mai departe”, a spus Dumitru Matei.

Printre cele mai importante schimbari facute de Ion Pop pana acum se numara demiterea mai multor soferi, montarea de GPS-uri pe autobuze si limitarea consumului de combustibil.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

 1. Vasile

  Poate o sa detaileze domnul Pop si despre vasta experienta a noului director tehnic specializat in MACAROANE !!!….. sau o fi o noua strategie a Urbisului ? 🙂
  Mai stim despre d-lui ca ii place sa-si faca echipa proprie…..oare pe ce criterii ? … pana acum am vazut ce angajari s-au facut….
  Cum explica domnul Pop pretul unui abonament lunar de 60 ron ..?.. 21zile lucratoare x( 2+2)ron =84 ron reducere de 24 ron
  in majoritatea oraselor tarii exista abonament PE O RUTA de aproximativ 30 ron !!!
  Va rugam luati atirudine ziarmm !!!

  Reply
 2. Omul Revolutionar

  Il intreb pe Dumitru Matei, de ce Primaria Baia Mare, a gasit bani sa sustina toate handbalistele care atunci cand isi deschid gura sa zica o fraza iti vine sa o iei la fuga iar pentru sustinerea targului de inventica nu s-au gasit bani pentru a-i face publicitate.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2