Ionel Bogdan: ”Am depus cererea de finanțare în valoare de 4.855.848 euro pentru a achiziționa 1108 laptopuri, 8040 de tablete, table interactive pentru 735 de clase”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a anunțat că instituția pe care o conduce a depus cererea de finanțare în valoare de 4.855.848 euro pentru a achiziționa 1108 laptopuri, 8040 de tablete, table interactive pentru 735 de clase și alte echipamente IT.

”E sâmbătă, dar la Consiliul Județean Maramureș se muncește, pentru că ne-am angajat că vom avea grijă de educația copiilor maramureșeni.

Astăzi, am depus cererea de finanțare în valoare de 4.855.848 euro pentru a achiziționa 1108 laptopuri, 8040 de tablete, table interactive pentru 735 de clase și alte echipamente IT destinate educației copiilor. Toate acestea vor ajunge în scurt timp la elevii și profesorii din 49 de școli din județ, în baza unui parteneriat încheiat între acestea și Consiliul Județean Maramureș.

Le mulțumesc colegilor mei din Consiliul Județean implicați în acest proiect, care au înțeles că e important să fie depus cât mai repede și au venit să lucreze și în week-end.

Tot astăzi au ajuns în Maramureș 5160 de tablete, care vor fi distribuite începând de luni copiilor care au nevoie de ele pentru lecțiile online. Aceste tablete au fost achiziționate de către Ministerul Educației și Cercetării, în cadrul programului „Școala de acasă.”

Așadar, vești bune pentru educația copiilor maramureșeni, care trebuie să continue indiferent de condițiile în care ne aflăm. Vă asigur că vom continua investițiile în educație pentru că așa investim în viitor și în dezvoltarea județului nostru”, a spus Ionel Bogdan, într-o postare pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *