Ionel Bogdan: am numit membrii Consiliului de Administrație al SC Parcuri Industriale SA, profesioniști care vor gestiona cu succes acest proiect

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Mergem mai departe cu proiectul parcurilor industriale. Am ales membrii Consiliului de Administrație al Societății Comerciale Parcuri Industriale SA, toți profesioniști, oameni cu experiență, capabili să gestioneze cu succes acest proiect important pentru dezvoltarea Maramureșului.

Membrii Consiliului de Administrație SC Parcuri Industriale SA sunt:
1. Ciprian Borșan – președintele și fondatorul Maramureș Business Club. Cu o experiență de peste 10 ani în organizații non-profit dedicate consolidării mediului antreprenorial, Ciprian Borșan este membru activ al Romanian Business Leaders, organizație reprezentativă a comunității de business din România.
2. Daniela Stamatoiu – membru în Consiliul Director al Asociației Întreprinzătorilor Maramureș. Are peste 20 de ani de experiență în contabilitate, consultanță fiscal și audit financiar.
3. Dan Parascineti – director de operațiuni Vertical Integration Universal Alloy Corporation Europe SRL. Are peste 12 ani de experiență în domeniul industrial aerospațial, dezvoltare industrială, integrare domenii noi de activitate în unitatea de business, transfer de activitate. Activitatea sa la nivel internațional acoperă Europa, Asia și America de Nord.
4. Sorin Potânc – este de peste 6 ani Manager General la Aramis Invest SRL, unul dintre cei mai mari exportatori români. Cu o experiență profesională de peste 40 de ani, a ocupat de două ori funcția de Secretar de Stat și a coordonat activități importante pentru companii de renume precum Petrom, Rompetrol și E-On.
5. Dumitrița Lazăr – reprezentanta Consiliului Județean Maramureș, are peste 17 ani de experiență în domeniul juridic, practician în insolvență, iar în prezent este consilier în cabinetul președintelui CJ Maramureș.

Numirea membrilor Consiliului de Administrație este importantă pentru demararea activității SC Parcuri Industriale SA, având în vedere că deja avem de la bugetul de stat 5 milioane de lei, bani ce pot fi folosiți pentru studii de fezabilitate, achiziții de terenuri sau pentru utilități.
Realizarea de parcuri industriale în Maramureș este unul dintre obiectivele principale ale Consiliului Județean, pentru că doar prin atragerea de investitori vom dezvolta economia județului, vom avea noi locuri de muncă bine plătite și vom crește calitatea vieții pentru maramureșeni.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. mo

  Da mai pacaliciule, niste obiective clare insotite de termene si mai clare nu ne dati? Spor la ciordit!

  Reply
 2. ios

  cred ca ar trebui cooptat si dl primar Chereches,deoarece are o experienta vasta in domeniul parcurilor industriale! de dinainte sa fie primarul baii mari,dansul deja a inceput sa proiecteze parcuri industriale,si proiecteaza,proiecteaza,………,fara numar,fara numar…..!!!!!!

  Reply
 3. nano

  Parascineti … Alaval se ocupa de construirea parcului industrial ? La cei 34 de anisori ai sai are deja 12 ani de experienta. Super !
  Foarte curios cum colegii de clasa de la Dumbravita (Ionel si Danut) s-au regasit dupa ani.

  Reply
 4. Lulutz

  Mai trebuie publicata schema de incadrare cu personal (inclusiv grade de rudenie, pana la IV), salarii si, indeosebi, indemnizatiile membrilor CA. Vorbim de bani publici, nu???

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *