Ionel Bogdan: ”Am primit asigurări că anul acesta Guvernul va finanța 90% din cheltuielile DGASPC Maramureș”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, s-a întâlnit joi, 7 ianuarie, cu ministrul de Finanțe, Alexandru Nazare, cu care a discutat despre investițiile în județ, dar și despre finanțarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

S-au primit asigurări că 90% din cheltuielile DGASPC Maramureș vor fi finanțate de Guvern în acest an.

”Am avut astăzi o întâlnire de lucru cu ministrul de finanțe, Alexandru Nazare, pe tema investițiilor în județul nostru și a finanțării activității Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC), dar și a salariilor asistenților persoanelor cu dizabilități.

Am primit asigurări că anul acesta Guvernul va finanța 90% din cheltuielile DGASPC Maramureș și din salariile asistenților persoanelor cu dizabilități, lăsând în seama primăriilor doar 10% din aceste cheltuieli. Astfel, vom evita întârzierea salariilor din cauza primăriilor care nu puteau asigura partea lor de finanțare, care era de 40%, și vom avea asigurate fondurile necesare pentru cheltuielile DGASPC”, a spus Ionel Bogdan, pe Facebook.

Totodata, președintele CJ mai afirmă că în plan există și construcția de parcuri industriale.

”De asemenea, Guvernul va sprijini și investițiile private, existând fonduri importante pentru companiile care au planuri serioase de dezvoltare. În Maramureș, avem în plan construcția de parcuri industriale, care vor aduce investiții și locuri de muncă mai bine plătite pentru maramureșeni”, a adăugat Ionel Bogdan.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *