Ionel Bogdan: ”Avem măsuri concrete pentru dezvoltarea României”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Președintele Consiliului Județean Maramureș și președinte al PNL Maramureș, Ionel Bogdan, a fost prezent la Liga Aleșilor Locali și Consiliului Național al PNL.

El a declarat, într-o postare pe Facebook, faptul că Guvernul a crescut ritmul de absorbție a fondurilor europene cu 7%, în ultimele 6 luni și că liberalii au măsuri concrete pentru dezvoltarea României.

Modernizarea României și realizarea proiectelor de dezvoltare a comunităților locale au fost temele principale ale reuniunii Ligii Aleșilor Locali și Consiliului Național al PNL.

În aceste zile, am discutat la Brașov cu colegii liberali despre măsurile care au fost adoptate până în prezent din Programul de Guvernare 2021-2024, precum și despre sprijinul pe care guvernul îl oferă administrațiilor locale pentru a implementa cât mai mult proiecte, prin care să dezvoltăm comunitățile.

Guvernul a crescut ritmul de absorbție a fondurilor europene cu 7%, în ultimele 6 luni, și a fost operaționalizat cu succes în această perioadă Planul Național de Redresare și Reziliență, creându-se astfel cadrul instituțional și financiar pentru implementarea proiectelor de investiții.

Dezvoltarea comunităților locale și extinderea rețelelor edilitare – apă, canalizare, gaze naturale – reprezintă un alt obiectiv asumat de Guvernul liberal, iar prin intermediul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”, este alocată de la bugetul de stat, în acest scop, suma de 22,5 miliarde lei. O parte din acești bani vor ajunge și în Maramureș pentru a realiza proiectele de infrastructură de care au mare nevoie comunitățile locale.

Avem măsuri concrete pentru dezvoltarea României, iar la nivelul județului Maramureș facem toate eforturile necesare pentru a beneficia de fiecare măsură de sprijin din partea guvernului, astfel încât să ducem la bun sfârșit toate proiectele la care lucrăm și care vor aduce dezvoltare județului nostru.

Îi felicit pe Dan Motreanu și pe Lucian Bode pentru câștigarea funcțiilor de prim-vicepreședinte, respectiv secretar general al Partidului Național Liberal”, a spus Ionel Bogdan.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2