Ionel Bogdan candideaza la conducerea PNL Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Luni, Ionel Bogdan a anuntat pe pagina personala de facebook, faptul ca a decis sa se inscrie in cursa pentru ocuparea functiei de presedinte al PNL Maramures.

Acesta este de parere ca in prezent formatiunea politica PNL are nevoie de un efort colectiv, dar si de o echipa unita si puternica pentru a reda organizatiei forta necesara.

“Am decis sa candidez pentru functia de presedinte al PNL Maramures. (…) Cred intr-un Maramures liberal, cred intr-un PNL puternic, creativ si progresist si mai cred de asemenea in spiritul liberal al maramuresenilor, spirit care ne va calauzi drumul spre succes”, a declarat, Ionel Bogdan.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. ioan

  Din ultima fraza rezulta ca nu stie ce vrea adica pnl maramures unde este ???? care pnlmm???? este INEXISTENT aproape total taranistii va sunt superiori din toate punctele de vedere,,, ai pornit cu greseli ,, nu ai fost invatat bine ca tu nu stii chiar nimic din viata politica de HOTIE A BANULUI PUBLIC!!! ATENTIE !!!!!!!

  Reply
 2. Georgian

  O candidatura interesanta. Pana acum pnl la mm e cam mort…vedem ce face acest tanar daca va castiga alegerile…

  Reply
 3. Gheorghe Timis

  Cât poti sa fii de ridicol baietas? adica iti dai demisia din presedinte PNL BM pt rezultate dezastruoase la alegerile parlamentare ,dar ai tupeu dâmbovitean ,,sa candidezi” la presedentia filialei judetene, pe intelesul tuturor ,recunosti ca nu esti bun de șefuț dar vrei directoraș. Maramuresenii simpatizanti liberali speram sa ai contracandidati care sa ti dea o lectie pe masura, altfel daca o sa candidezi tu cu tine , o sa devii si mai ridicol de cat ti ai putea inchipui.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1