Ionel Bogdan: Consilierii judeteni PNL nu sunt complici la exercitiile de imagine ale presedintelui CJ Gabriel Zetea

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Presedintele liberalilor maramureseni, Ionel Bogdan, afirma ca alesii judeteni ai PNL nu vor da curs intalnirii convocate de presedintele Consiliului Judetean, Gabriel Zetea.

Totodata, consilierii judeteni liberali nu vor sa fie complici la un simplu exercitiu de imagine, mai precizeaza liderul liberal.

“Consilierii judeteni ai PNL nu vor da curs intalnirii convocate astazi de presedintele Consiliului Judetean, deoarece nu doresc sa fie complici la un simplu exercitiu de imagine al lui Gabriel Zetea.

Maramuresenii nu sunt interesati de imaginea presedintelui Consiliului Judetean, ei asteapta fapte concrete. Au nevoie de drumuri functionale, de aeroport si de rezolvarea problemei colectarii si depozitarii deseurilor. Acestea sunt lucrurile care-i intereseaza pe oameni si la care asteapta solutii de la Consiliul Judetean.

Consilierii judeteni ai PNL au sustinut constant proiectele de dezvoltare ale judetului si o vor face in continuare, in spiritul mandatului dat de maramureseni”, a spus Ionel Bogdan, intr-un comunicat de presa.

Presedintele PNL Maramures ii solicita lui Gabriel Zetea ca saptamana viitoare sa organizeze o intalnire in care sa discute cu consilierii liberali despre proiectele de interes pentru maramureseni si la care sa aiba acces si presa.

“Cu privire la disfunctionalitatile din sedintele de CJ,  invocate de Gabriel Zetea, acestea nu au nicio legatura cu activitatea consilierilor PNL care, precizez  inca o data, sunt minoritari in Consiliu. Domnul Gabriel Zetea dispune de majoritatea necesara pentru a trece proiectele importante pentru cetateni si nu poate arunca vina pe consilierii liberali daca lucrurile nu merg cum trebuie.

Stim cu totii ca aceasta este tactica la nivel national a reprezentantilor PSD, de a se victimiza, spunand ca nu-si pot indeplini promisiunile facute romanilor pentru ca nu-i lasa  opozitia, presedintele Klaus Iohannis,  BNR si  investitorii straini.

Daca este transparent si deschis dialogului, ii solicit presedintelui Consiliului Judetean sa organizeze saptamana viitoare o intalnire in care sa discute cu consilierii liberali despre proiectele de interes pentru maramureseni, o intalnire la care sa aiba acces si presa, deoarece este vorba despre interesele cetatenilor.

Grupul consilierilor liberali din CJ Maramures va sustine in continuare toate proiectele care ajuta la dezvoltarea judetului, care aduc bunastare oamenilor si nu va accepta sa inchida ochii la nereguli sau la cheltuirea banilor publici altfel decat in interesul maramuresenilor”, a adaugat Ionel Bogdan.

Vlad HERMAN

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1