Ionel Bogdan: „Curios cum nu a sesizat presedintele PSD Maramures problemele demografice ale judetului in timpul guvernarilor Grindeanu, Tudose sau Dancila”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Inteleg ca Gabriel Zetea pregateste un set nou de promisiuni pentru maramureseni, imbibate de populism, pe care le anunta deja public prin judet, amenintand chiar cu referendumuri locale in cazul in care guvernul nu va accepta promisiunile sale electorale.

Curios cum nu a sesizat presedintele PSD Maramures problemele demografice ale judetului in timpul guvernarilor Grindeanu, Tudose sau Dancila cand, in virtutea functiei de vicepresedinte la nivel national al partidului, putea implementa masuri pentru tinerele familii. Dintr-odata, in prag de alegeri, presedintele PSD Maramures a descoperit marea problema a judetului pentru rezolvarea careia are numai promisiuni, una mai populista ca alta.

Numai ca natalitatea nu creste din pixul electoral al pesedistului Gabriel Zetea, care vrea sa dea niste bani dupa modelul pagubos al Gabrielei Firea la Bucuresti. Natalitatea creste cand sunt investitii si cand sunt locuri de munca bine platite. Iar investitiile vin atunci cand exista infrastructura moderna si oportunitati de dezvoltare. In cei aproape opt ani de cand se afla la conducerea CJ Maramures, Gabriel Zetea nu a reusit nici cu infrastructura, nici cu oportunitatile. Judetul nostru este pe penultimul loc in regiune la Produsul Intern Brut pe cap de locuitor, iar asta inseamna venituri mici si un nivel de trai scazut pentru maramureseni.

Despre aceste lucruri ar trebui sa le vorbeasca pesedistul Gabriel Zetea maramuresenilor, nu despre noi promisiuni pe care stim cu totii ca nu le va onora. Gabriel Zetea trebuie sa spuna de ce drumurile din Maramures sunt in continuare proaste si de ce judetul e plin de gunoaie, desi in urma cu patru ani promitea sa rezolve aceste probleme.
Ii reamintesc presedintelui PSD Maramures ca in 2016 anunta ca in sase luni va rezolva problema depozitarii gunoaielor in judet, iar astazi suntem intr-o situatie mult mai grava decat atunci, gropile de gunoi din preajma oraselor fiind un pericol real pentru sanatatea cetatenilor.

Daca presedintele CJ nu va face un bilant onest al mandatului sau, il vom face noi, pentru ca maramuresenii merita sa stie de ce judetul lor nu s-a dezvoltat si modernizat in ultimii patru ani.

Ionel Bogdan
Presedinte PNL Maramures si secretar de stat in Cancelaria Prim-Ministrului

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2