Ionel Bogdan: Demiterea ministrului Muncii – singura solutie pentru a scapa de haosul salarizarii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, afirma ca demiterea ministrului Muncii, Olguta Vasilescu, este singura solutie pentru a scapa de haosul salarizarii.

Liderul liberal mai sustine ca revolutia fiscala anuntata cu mare zarva mediatica se dovedeste a fi o lovitura data intereselor si bunastarii romanilor.

„Pentru tot mai multi romani ziua de salariu a devenit una de cosmar, deoarece constata de la o luna la alta cum le scad veniturile. Angajatii din educatie, politistii, multi angajati din agentii de stat, mame aflate in concediu de crestere a copilului sau oameni tintuiti la pat de boala au simtit pe pielea lor ce inseamna o guvernare mincinoasa, care una promite si alta face.

Revolutia fiscala anuntata cu mare zarva mediatica de catre PSD si ALDE se dovedeste a fi o lovitura data intereselor si bunastarii romanilor.

Liderii PSD si ALDE, in frunte cu ministrul muncii, Olguta Vasilescu, au mintit cu buna stiinta cand au vorbit de majorarea salariilor in domeniul public cu 25%, deoarece stiau ca majorarile vor fi de doar 2-3%, sub rata inflatiei care bate spre 4%.

Au mintit si cand  au anuntat cresterea pensiilor cu 20% in 2017. Conform cifrelor oficiale,  pensia medie a crescut cu doar 10%, iar daca din aceasta valoare scadem  inflatia de 3,3%, cresterea reala ajunge la doar 6,7%. Si tot pe pensionari i-au pacalit cand au decis ca nu se va mai actualiza punctul de pensie de la 1 ianuarie 2018, conform legii in vigoare, cu 8%.

Principalul responsabil pentru acest haos legislativ din domeniul salarizarii, pentru scaderea veniturilor salariatilor si pensionarilor, este ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, un ministru incompetent, incapabil sa coordoneze o modificare a legislatiei salarizarii care sa aduca bunastare romanilor.

PNL a depus o motiune simpla in care solicita demiterea ministrului Muncii, iar la votul de miercuri din Camera Deputatilor ne exprimam increderea ca pozitia noastra sa fie sustinuta de cat mai multi deputati care inteleg ca actiunile acestui ministru sunt indreptate impotriva romanilor si le afecteaza grav viata de zi cu zi”, a precizat Ionel Bogdan, intr-un comunicat de presa.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2