Ionel Bogdan, despre relația om politic – presă. A fost Gala Presei Maramureșene 2023

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În finalul de săptămână trecut, la Borșa, a avut loc ediția cu numărul 3 a Galei Presei Maramureșene. Eveniment care tinde să devină unul de tradiție, la care au fost prezenți jurnaliști din Maramureș, dar și primari din zonă, parlamentari de Maramureș, dar și președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan, prefectul Rudolf Stauder, respectiv unul dintre vicepreședinții CJ. Deși era un eveniment dedicat celor din presă, oamenii politici nu s-au dat în lături de a se ataca unii pe alții, fiind aruncate fel de fel de acuzații, luate în derâdere unele propuneri făcute etc.

Ionel Bogdan ne spune ce înseamnă presa pentru omul politic, respectiv pentru cel din administrație: „Cred că, în primul rând, pentru noi, oamenii politici , dar și cei din administrație, presa ar trebui să însemne interfața dintre cetățeni și noi, ca persoane publice. Sigur că acum există și alte metode de a discuta cu oamenii, de a comunica cu oamenii, vorbim de social media, vorbim și de alte canale, dar eu cred că în continuare, atât acum, cât și în viitor, presa va juca un rol extrem de important în societate. De aceea cred foarte tare în imparțialitatea presei și mai ales în relatarea până la urmă a realității spre populație. Unii sunt în campanie electorală, alții încercăm să ne facem treaba și să ne ducem angajamentele la bun sfârșit. Alții înțeleg să facă politică cu totul altfel și nu pot decât să le urez succes”.

La Borșa jurnaliștii au avut ocazia să vadă una dintre cele mai moderne școli din județ, dar și din România. Școala 9 din oraș a beneficiat de fonduri care au făcut ca să devină una dintre cele mai atrăgătoare instituții de învățământ, fiind create condiții moderne de studiu pentru elevii din oraș. S-a discutat apoi despre celelalte investiții derulate în oraș, despre extinderea pârtiilor din zonă, despre crearea unui drum județean care să lege Vișeu de Sus de Borșa, dar și despre un tren turistic Sighet-Borșa.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

 1. dan

  Dragoș HOJDA,
  iar un articol de doi bani.
  Cine te plateste? Articolele tale sint fara subsubstanta, ca apa calduta. Vorbesti despre ceva ce s-a auzit de la vecina de peste drum.
  Daca nu stii sa fii incisiv, cu/pentru audienta, mai bine taci.
  Faptul ca eu reactionez este ca intimplator, am vazut articolul. Imi promit ca de azi inainte voi citi numele reporterului si apoi voi citi articolul.

  Nu te cunosc, dar daca nu ai ce spune, nu face exercitii de scris la calculator, incearca exercitii de caligrafie cu penita si cerneala.

  Eu daca as da un anunt la acest ziar as fi taxat bine de tot, iar tu scrii ca natingul fara bani.
  Ce noroc ai…vorba ceea, prost sa fi,…..noroc sa ai.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole