septembrie 18, 2021

Ionel Bogdan după alegerea noilor vicepreședinți ai CJ: ”Acum suntem pregătiți să trecem la treabă” (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a declarat că alegerea lui Doru Lazăr și Radu Trufan ca vicepreședinți reflectă votul din 27 septembrie pentru proiectele din Planul lui Bogdan.

Totodată, președintele a mai precizat că acum totul e pregătit pentru a se putea trece la treabă.

”Începând de astăzi avem o conducere completă la nivelul Consiliului Județean Maramureș, care exprimă voința maramureșenilor.

Alegerea lui Doru Lazăr și a lui Radu Trufan în funcțiile de vicepreședinți ai Consiliului Județean Maramureș reflectă votul din 27 septembrie pentru proiectele din Planul lui Bogdan.

Am construit o majoritate în jurul Pactului de bună guvernare locală în Maramureș împreună cu reprezentanții Alianței USR Plus, singurii care au răspuns apelului meu lansat public de a semna împreună un Pact care are la bază transparența decizională și performanța în administrație.

Acum suntem pregătiți să trecem la treabă și să ne concentrăm pe implementarea proiectelor de care Maramureșul are mare nevoie.

Consiliul Județean Maramureș va fi un partener al tuturor primăriilor din județ, indiferent de culoarea politică a primarilor, deoarece toți maramureșenii au nevoie de drumuri mai bune, de alimentare cu apă, de canalizare sau de racordare la rețeaua de gaze naturale. Dezvoltăm Maramureșul și construim împreună o viață mai bună pentru oameni”, a declarat Ionel Bogdan, într-o postare pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Gavril

    Abea asteptam sa vedem daca ne-am înșelat votind pe domnul Ionel Bogdan ….maramuresul are nevoie mare de oameni harnici în funcții înalte tare multe sunt de facut ex,multe loc fara utilități printre care racordarea l gaze naturale …. Doamne ajută…

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2