Ionel Bogdan: „Gabriel Zetea ingroapa 2,54 milioane de euro din banii maramuresenilor in dealul din satul Sarbi”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Gabriel Zetea ingroapa 2,54 milioane de euro din banii maramuresenilor in dealul din satul Sarbi, sub pretextul stabilizarii terenului unde se construieste Centrul de Management Integrat al Deseurilor (CMID), proiectul fara de sfarsit al administratiei Zetea.

Banii au fost acordati de presedintele CJ Maramures unei firme din Targoviste, care nu are activitate sau angajati, fiind reactivata in urma cu cateva luni, dupa circa 13 ani de absenta. Ce bine ca mai sunt presedinti de consilii judetene generosi cu astfel de firme care nu au experienta, nu au activitate sau angajati, dar probabil au conexiunile necesare pentru a se conecta la banii publici!

Nu pot crede ca Gabriel Zetea vrea sa puna in pericol intregul proiect al Centrului de Management Integrat al Deseurilor prin incredintarea unei lucrari importante unei firme fara expertiza in domeniu, asa ca ii solicit sa explice public maramuresenilor cum a ales aceasta firma si sa isi asume public responsabilitatea pentru esec, in cazul in care lucrarile nu vor fi finalizate in sase luni, asa cum s-a angajat firma din Targoviste.

Transparenta decizionala trebuie sa fie reala, nu doar in declaratiile politice facute la televizor sau pe retelele sociale. Maramuresenii au dreptul sa stie cum sunt cheltuiti banii lor si cand vor putea beneficia de un proiect de care cetatenii au mare nevoie.

Ionel Bogdan
Presedinte PNL Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2