Ionel Bogdan: Gata, e oficial, Viorica Dancila este candidatul PSD la presedintie. Liderii PSD se intrec in laude, inventand virtutii inexistente

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Desi este cel mai slab candidat al partidului de 30 de ani incoace, care are mari sanse sa nu intre nici macar in turul doi al alegerilor prezidentiale, liderii PSD se intrec in laude, inventand virtutii inexistente si trasaturi de caracter pe care le gasim doar in discursurile scrise de consultantii politici.

Pentru ca l-am auzit si pe presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, ridicand in slavi faptele de vitejie ale Vioricai Dancila, astept cu interes sa le spuna maramuresenilor de ce nu avem nicio autostrada care sa ne lege de restul tarii, de ce transportul pe calea ferata este un cosmar, de ce nu avem niciun spital regional la standarde europene, de ce suntem fruntasi la abandon scolar, de ce guvernul taie bani de la educatie si investitii pentru a-i directiona spre clientela politica si de ce nu exista nicio strategie pentru a-i convinge pe romanii din strainatate sa se intoarca acasa.

Si daca tot vorbesc liderii PSD de curajul Vioricai Dancila, trebuie sa le reamintim ca aceasta a stat inchisa in biroul ei de la Palatul Victoria si l-a lasat pe Liviu Dragnea sa isi faca de cap, fara sa scoata niciun cuvant, fara sa protesteze. S-a lasat folosita de Liviu Dragnea, iar acum indeplineste acelasi rol pentru alte grupuri de influenta din PSD.

Pe scurt, Viorica Dancila inseamna lipsa de responsabilitate, promisiuni neonorate si multa spoiala politica, goala de continut.

Cu fiecare zi care trece, cetatenii inteleg ca Romania guvernata de Viorica Dancila si de PSD este Romania saraciei, a coruptiei, a crimei organizate, o Romanie care nu are nicio legatura cu o tara normala in care sa ne dorim sa traim.

Ionel Bogdan
Presedinte PNL Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *