Ionel Bogdan: Guvernarea PSD-ALDE – o mare greseala pentru Romania

Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, sustine ca actualul Guvern este o mare greseala pentru Romania. Liderul liberal mai afirma ca romanii simt in buzunarele lor si scumpirile din ultima vreme.

“La mai putin de 10 zile de la instalarea cabinetului Tudose, aflam ca programul de guvernarea in baza caruia a fost votat in Parlament nu mai e de actualitate.

In urma criticilor venite dinspre mediul de afaceri, impozitul pe cifra de afaceri nu mai este o certitudine, impozitul pe gospodarie se amana, taxa de solidaritate se mai analizeaza, iar despre salariul minim pe economie, Liviu Dragnea  a declarat ca acesta va creste anul viitor doar cu 100 de lei,pana la valoarea de 1550 de lei, iar majorarea la 2.000 de lei, indicata in noul program de guvernare, “a fost rostogolita probabil din greseala”.

In acest ritm, o sa aflam in curand, ca si acest guvern e o greseala, asa cum s-a intamplat si cu guvernul Grindeanu. Singurele certitudini sunt deocamdata pierderea burselor de catre studenti pe perioada verii, pierderea burselor alocate medicilor rezidenti, scumpirea semnificativa a energiei electrice, intre 8-12% si desigur maleficul Soros care, dupa cum ne-a explicat domnul Tudose, il ataca pe Liviu Dragnea ca sa destabilizeze Romania.

Daca ne raportam la cele 6 luni de guvernare ale coalitiei PSD-ALDE, in care si-au dat singuri jos propriul guvern, au schimbat doua programe de guvernare, unul mai fantezist ca altul, si au incercat sa schimbe cursul luptei anticoruptie, constatam cu usurinta ca actual putere se lupta din rasputeri sa destabilizeze tara, iar cea mai mare greseala este, in acest moment, chiar coalitia de guvernare.

Mediul de afaceri, economia, partenerii straini asteapta stabilitate si predictibilitate de la guvernul roman si, din pacate, actuala putere este incapabila sa asigure aceste lucruri. Credibilitatea in scadere a coalitiei aflate la guvernare ii afecteaza pe toti romanii care simt in buzunarele lor si scumpirile din ultima vreme, si cresterea ratelor la banca, si lipsa unor locuri de munca mai bine platite. Iar povestile cu Soros nu tin loc de investitii, de politici coerente si de seriozitate la nivelul guvernarii. Si ne mai fac si de ras in lume!”, a precizat Ionel Bogdan, intr-un comunicat de presa.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1