Ionel Bogdan: „Guvernarea PSD ALDE se scufunda in propria incompetenta”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Guvernarea PSD ALDE se scufunda in propria incompetenta, iar ALDE se comporta precum sobolanii care parasesc corabia atunci cand incepe sa ia apa. Si PSD si ALDE sunt responsabile de situatia in care se afla Romania,
chiar daca Tariceanu ne spune acum cu ingrijorare ca la ultima rectificare bugetul nu se incheia cu 9 miliarde de lei.

Cresterea deficitului, cheltuielile nejustificate, lipsa investitiilor si proasta gestionare a banilor publici se datoreaza deopotriva si PSD si ALDE, care au gestionat in comun guvernarea. Calin Popescu Tariceanu nu are nicio credibilitate cand vine acum sa ne spuna ca merg prost treburile in guvern, deoarece timp de 3 ani a fost complice la aceasta guvernare paguboasa si, prin urmare, este responsabil pentru toate deciziile proaste luate in executiv si in Parlament.

Romanii au taxat deja aceasta guvernare la alegerile europarlamentare, iar decontul nu se opreste. Incercarea disperata a lui Tariceanu de a se salva iesind acum de la guvernare, pentru a se alia cu partidul lui Victor Ponta nu
mai pacaleste pe nimeni. Romanii stiu foarte bine cine este ALDE, ce a facut la guvernare, iar teatrul ieftin jucat zilele acestea de liderii partidului este penibil si total necredibil.

Dincolo de haosul creat in tara de aceasta guvernare iresponsabila, raman problemele reale ale oamenilor, ramane o economie care gafaie sub povara deciziilor proaste si a incompetentei.

Sunt convins ca impreuna cu presedintele Klaus Iohannis vom gasi in curand cea mai buna solutie pentru a salva tara de aceasta guvernare dezastruoasa, care a aruncat tara in haos politic si economic.

Ionel Bogdan
Presedinte PNL Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2