Ionel Bogdan: „Guvernul Dancila nu se mai poate preface la nesfarsit ca doreste sa respecte regulile statului de drept”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, sustine ca solicitarea presedintelui Klaus Iohannis prin care cere guvernului sa vina cu o initiativa legislativa prin care sa corecteze legile justitiei este perfect justificata.

Liberalul mai considera ca guvernul Dancila nu se mai poate preface la nesfarsit ca doreste sa respecte regulile statului de drept, dar nu face nimic in aceasta directie.

„Solicitarea presedintelui Klaus Iohannis, in care cere guvernului sa vina cu o initiativa legislativa prin care sa corecteze legile justitiei conform recomandarilor GRECO si vointei cetatenilor exprimate la referendum, este perfect justificata de votul romanilor si de obligatia noastra de a respecta regulile democratiei europene.

Guvernul Dancila nu se mai poate preface la nesfarsit ca doreste sa respecte regulile statului de drept, dar nu face nimic in aceasta directie. Nici partenerii europeni si nici romanii nu mai pot fi pacaliti de exercitiile de imagine ale guvernului.

Daca vrea sa respecte independenta justitiei si regulile statului de drept, guvernul are acum ocazia sa demonstreze acest lucru si sa elaboreze un proiect de lege prin care sa puna justitia in acord cu rapoartele MCV, cu recomandarile Comisiei de la Venetia si ale GRECO. In lipsa unor actiuni concrete, PSD ramane ancorat in aceeasi politica dictata de interesele unor grupuri de a slabi justitia si de a submina independenta ei”, a punctat Ionel Bogdan.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2