Ionel Bogdan: Guvernul Dragnea 2 afecteaza grav sanatatea economica a Romaniei

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, sustine ca Guvernul Dragnea 2 afecteaza grav sanatatea economica a Romaniei.

El afirma ca prin noul program de guvernare, firmele vor plati impozit pe cifra de afaceri de la 1 Ianuarie 2018.

“Programul de guvernare de acum sase luni  nu mai este Biblia PSD. Am aflat asta cu totii chiar astazi, cand membrii guvernului Dragnea 2 au venit in Parlament cu un program de guvernare modificat pe ici, pe colo, prin partile esentiale, care au un efect major asupra economiei.

Noul program prevede ca firmele cu sediul in Romania vor plati impozit pe cifra de afaceri de la 1 Ianuarie 2018, iar impozitul pe profit va disparea.

Impozitul pe cifra de afaceri va fi o revolutie in fiscalitatea romaneasca si  ar putea determina marile companii din Romania sa ia decizia mutarii sediilor sociale in alte state din Uniunea Europeana. Evident, nimeni nu a facut un studiu de impact, nimeni nu a consultat mediul de afaceri. Totul s-a intamplat peste noapte, asa cum ne-a obisnuit deja PSD.

Iar aceasta nu este singura modificare ce da peste cap mediul de afaceri din Romania. De la 1 ianuarie, salariul minim pe economie urmeaza sa fie majorat la 2000 de lei, la pachet cu amanarea cu un an a reducerii  cotei generale de TVA la 18% si cu introducerea  impozitului pe venit global.

De asemenea, programul mai prevede, fara a oferi detalii, si o taxa de solidaritate, luata desigur de la cei care muncesc mult si castiga mult, precum  si o taxa suplimentara pe produsele care afecteaza sanatatea. La cat de disperat este PSD sa adune bani de peste tot, pentru a avea din ce plati salariile si pensile majorate promise, nu este exclus sa ne trezim cu o lista lunga de produse care ne afecteaza grav sanatatea, incepand cu apa de ploaie.

Prin aceste masuri, cel mai toxic produs pentru romani se dovedeste a fi chiar guvernarea PSD, pentru care cu totii platim deja o taxa mult  prea scumpa”, a spus Ionel Bogdan.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

4 Comments

  1. pop

    Liberalii vorbesc,au sprijinit un guvern zero,sunt perceputi ca slugi ale sistemului si daca nu sunt condusi de fufe,atunci sigur sunt condusi de contopisti. Pe plan local inca nu am uitat de : Man,Marinescu,Marinel,Ciceu si altii.Dupa mandate,cica liberale,judetul e total in …cacao.P.S.Acum sa nu credem ca mascaricii de acum din psd o sa ne scoata la mal.

    Reply
  2. george

    Despre dolha (cu d mic de mina) nu trebuie scris, ca se intoxica orice tastatura. Eu acum am riscat.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2