Ionel Bogdan: Luptele interne din PSD afecteaza grav credibilitatea Politiei Romane

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, afirma ca liderii PSD afecteaza grav credibilitatea unei institutii precum Politia Romana, in care cetatenii trebuie sa aiba incredere.

„Razboiul intern din PSD, dintre taberele Dragnea si Tudose, ricoseaza puternic catre una din institutiile importante ale statului: Politia Romana. Fara sa se gandeasca la consecintele pe termen lung pe care le va avea implicarea Politiei intr-o disputa de partid, liderii PSD afecteaza grav credibilitatea unei institutii in care romanii trebuie sa aiba incredere, deoarece siguranta lor e in mainile politistilor.

Profesionistii din Politia Romana sunt bagati, fara voia lor,  intr-un razboi cu miza politica, in care mai marii PSD isi disputa suprematia in partid si in guvern. Nimeni din actuala coalitie de guvernare nu se gandeste cum este afectata institutia de acest razboi si care vor fi urmarile acestei confruntari. Nimeni nu se gandeste la cetatenii care apeleaza la politisti pentru a-i apara de abuzuri si violente si care acum se intreaba, pe buna dreptate, cine le mai asigura siguranta de zi cu zi.

Scandalul politistului pedofil a scos la iveala multe lucruri care nu fac cinste acestei institutii. E clar ca e nevoie de o reformare solida a sistemului, de implementarea unor masuri moderne de testare si management a resurselor umane din Politia Romana.

Dar actuala coalitie de guvernare nu isi asuma situatia si nu vine cu o strategie de reformare si modernizare a sistemului. Dimpotriva, foloseste scandalul pentru a plati polite politice si pentru a scapa de oamenii incomozi care critica deschis masurile actualei guvernari”, precizeaza Ionel Bogdan, intr-un comunicat de presa.

Presedintele PNL Maramures solicita premierului si liderilor coalitiei de guvernare sa isi rezolve disputele politice in afara institutiilor statului.

„Merita semnalate si sustinute toate pozitiile publice ale profesionistilor din Politie, care resping atragerea institutiei in confruntarile politice din PSD si care militeaza pentru o reforma reala a sistemului. Avem nevoie de politisti integri, onesti, de oameni care-si iubesc meseria si care sunt gata oricand sa apere siguranta romanilor.

Solicit premierului Mihai Tudose si liderilor coalitiei de guvernare sa isi rezolve disputele politice in afara institutiilor statului, sa decida in partid soarta guvernarii si sa nu afecteze increderea romanilor in Politia Romana. Romanii au nevoie de institutii puternice, credibile, care sa le ofere siguranta si incredere, nu jocuri politice cu mize de partid”, a adaugat Ionel Bogdan.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2