Ionel Bogdan: Luptele pentru putere din PSD ii costa scump pe romani

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, afirma ca luptele pentru putere din PSD ii costa scump pe romani.

Luptele pentru putere din PSD incep sa-i afecteze pe toti romani, semn ca iresponsabiltatea politica e la cote maxime in principalul partid aflat la guvernare.

In decembrie 2016, romanii au crezut in promisiunile PSD, i-au votat pentru a avea salarii mai mari, mai multe locuri de munca, o viata mai buna, iar astazi, in loc de paine,  au parte doar de circ. Iar circul politic nu poate inlocui nici investitiile, nici stabilitatea si predictibilitatea economico-financiara.

Leul a atins cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani, in raport cu euro, iar prelungirea acestei crize artificiale, creata de Liviu Dragnea pentru a-si consolida puterea si pentru a-si satisface orgoliile politice, se va rasfrange si asupra mediului economic si, in final, se va simti in buzunarele tuturor romanilor.

De asemenea, investitorii au reactionat si ei la criza politica si au renuntat la plasamentele in lei, cum ar fi titlurile de stat”, a spus Ionel Bogdan.

Liderul liberal considera ca romanii au nevoie de guvernari responsabile si de politicieni pregatiti sa le rezolve problemele.

“Cat ne va costa pe toti setea de putere a lui Liviu Dragnea e greu de estimat in acest moment. Dar, daca mai exista un dram de responsabilitate in PSD , atunci trebuie sa puna repede capat acestei crize politice si sa guverneze pentru oameni, nu pentru interesele lor politice si de afaceri.

Romanii au nevoie de guvernari responsabile, de politicieni pregatiti sa le rezolve problemele si sa faca legi pentru a le asigura o viata mai buna. Pentru asta au votat la alegeri, iar PSD se departeaza tot mai mult de dorintele si asteptarile alegatorilor”, a adaugat presedintele PNL Maramures.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. liviu

    Nu le canta tu prohodul,oricum asta cu stabilitatea vine si de la faptul ca aveti un stapan comun,din pacate.

    Reply
  2. busuioc

    Febletea voastra,doamna Raluca Pruna îl felicita pe Grindeanu,Dancu il viziteaza,Ponta,cel cu via, se vrea secretar al guvernului,parca e ordin pe unitate.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *