Ionel Bogdan: „Multumesc maramuresenilor care au incredere in noi si au ales sa fie reprezentati de liberali in Parlamentul European”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Multumesc maramuresenilor care au incredere in noi si au ales sa fie reprezentati de liberali in Parlamentul European.

Increderea oamenilor e cel mai important castig al acestor alegeri si ma bucur ca am reusit sa convingem maramuresenii ca avem raspunsuri concrete la problemele lor si ca ne preocupa schimbarea vietii lor in bine.

Victoria PNL in Maramures e victoria fiecarui cetatean care isi doreste o viata buna aici, acasa, e victoria solutiilor concrete si a unei Romanii puternice si prospere in Europa. La aceasta victorie au contribuit toti colegii mei liberali, carora le multumesc pentru mobilizare si pentru efortul depus de fiecare in parte in obtinerea acestor rezultate care ne plaseaza peste media nationala.

Multumesc, de asemenea, maramuresenilor care au votat pentru referendumul convocat de presedintele Klaus Iohannis, aratand astfel ca le pasa in ce tara traiesc si sunt preocupati de viitorul Romaniei.

Felicit, totodata, USR pentru rezultatele obtinute in Maramures si in toata tara si sunt convins ca o colaborare intre cele doua partide este solutia pentru constructia Romaniei europene.

Votul de duminica este inceputul schimbarii. Ne asteapta alegerile prezidentiale in acest an, iar anul viitor avem alegeri locale si parlamentare. Ne vom mobiliza in continuare, vom munci si vom veni cu cel mai bun candidat la alegerile prezidentiale, actualul presedinte Klaus Iohannis.

De asemenea, pentru maramureseni avem datoria de a veni cu cel mai bun program pentru Consiliul Judetean si cu cele mai bune solutii pentru Baia Mare si Sighet. Avem sansa de a realiza schimbarea pe care ne-o dorim cu totii si nu vom rata aceasta sansa. E o promisiune ferma, pe care o vom indeplini pentru viitorul nostru si al copiilor nostri.

Ionel Bogdan
Presedinte PNL Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2