Ionel Bogdan: „Multumesc maramuresenilor pentru victoria categorica a lui Klaus Iohannis”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Liderul PNL Maramures, Ionel Bogdan, le-a multumit maramuresenilor pentru victoria lui Klaus Iohannis in judet.

Peste 68% dintre maramuresenii care s-au prezentat duminica la vot au pus stampila pe Iohannis. In Baia Mare, acesta a primit 75,64% din voturi.

„Multumesc maramuresenilor pentru victoria categorica a lui Klaus Iohannis in Maramures. 68,12 % dintre maramureseni l-au votat pe presedintele Klaus Iohannis, iar la Baia Mare candidatul PNL a obtinut 75,64 % din voturi.

O victorie frumoasa, o victorie muncita, pentru care le multumesc tuturor maramuresenilor care au incredere in noi si in presedintele Klaus Iohannis, precum si tuturor colegilor mei care prin efortul si entuziasmul lor au facut posibila sarbatoarea din aceasta seara.

Este a treia oara cand castigam categoric in fata PSD in acest an, in Maramures, si trebuie sa mergem mai departe, sa continuam lupta, pentru a aduce bunastare si modernizare in judetul nostru, prin castigarea alegerilor locale si generale de anul viitor.

Greul de-abia incepe, dar nu ne sperie, pentru ca ne-am obisnuit deja cu el. Suntem gata de munca, gata sa construim Romania Normala impreuna cu presedintele Klaus Iohannis!”, a spus Ionel Bogdan, pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2