Ionel Bogdan: “Ne dorim sa castigam alegerile”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Noul presedinte al PNL Maramures, Ionel Bogdan, afirma ca organizatia pe care o conduce isi doreste sa castige alegerile care vin in urmatorii ani.

El considera ca noua echipa a PNL este formata din oameni profesionisti si va fi reprezentativa in urmatorii patru ani.

“Este vorba despre o echipa formata din oameni profesionisti, o echipa formata din oameni cu experienta. Sunt convins ca aceasta echipa in formatul pe care l-am ales este si va fi reprezentativa pentru urmatorii patru ani. Ne dorim sa castigam alegerile europarlamentare, alegerile prezidentiale, mai apoi locale si parlamentare. Dupa cum stiti, peste nu mai putin doi ani de zile vom avea succesiv patru tururi de alegeri”, a spus Ionel Bogdan.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. George

    Ionele, fereste-te pe tine si organizatia de patrunderea / acceptarea personajelor “hazlii” ca sa nu zic altfel, precum Dan Hotico, a carui gest de a candida la o functie de conducere in partid (care o fi ea) ilustreaza tupeul needucatilor de a se infige peste tot. Ada-ti aminte de ilustrul Voicu de la Bucuresti. Fereste organizatia de astfel de personaje, chiar daca fiecare cetatean are dreptul sa candideze si sa fie ales (legal). Politicos, lasa-i la o parte. A mai aparut acum ceva vreme un infigaret necioplit, Huzau (parca asa il chema) la Baia Mare. Acest fel de oameni indeparteaza pe altii numai prin faptul ca educatii nu vor sa apara in poza sau in organizatie impreuna cu ei. Cistigi la numar temporar si pierzi la calitate pentru tot mandatul.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1