Ionel Bogdan: Ne pregătim să dăm start competiției ”Fabrica de Campioni”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În județul Maramureș se va da startul competiției ”Fabrica de Campioni”, care se va desfășura sub formă de competiții școlare, acțiuni demonstrative și competiții de masă

Sportivii selectați vor urma o perioadă de pregătire locală, supervizată de către specialiștii colaboratori din cadrul proiectului.

”Sportul înseamnă sănătate, iar la Consiliul Județean Maramureș susținem proiectele sportive care încurajează atât tinerii, cât și cetățenii de toate vârstele să practice activități sportive și să aibă un stil de viață cât mai activ.

În ultima ședință a Consiliului Județean Maramureș, am încheiat un Acord de cooperare între CJ Maramureș și Clubul Sportiv Marta, în baza căruia vom realiza în comun competiția sportivă ”Fabrica de Campioni”.

Scopul principal al acestui proiect este readucerea Maramureșului în fruntea mișcării sportive românești, prin lărgirea bazei de selecție, identificarea și formarea de noi campioni în sporturile de tradiție din județ și dezvoltarea, în primă fază, a șase ramuri sportive, respectiv: atletism, fotbal, înot, handbal, taekwondo și volei.

Acțiunile de selecție se vor organiza sub formă de competiții școlare, acțiuni demonstrative și competiții de masă, astfel încât tinerii din mediul rural și orașele mai mici ale județului, precum și cei din mediile defavorizate, să aibă șansa de a participa la acțiunile de promovarea a sportului și la competițiile de masă.

Sportivii selectați vor urma o perioadă de pregătire locală, supervizată de către specialiștii colaboratori din cadrul proiectului și, în funcție de evoluția lor, vor fi antrenați ulterior în Baia Mare, unde vor continua pregătirea și formarea. Proiectul de desfășoară pe parcursul anului 2022”, a spus Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Chuck

    Si unde sa se antreneze campioni astia, terenul de atletism arata mai rau ca in ani 80, au taiat buruienile de langa si au pus 4 banci dar pista e jalnica, ar trebui refacuta toata si pus si un strat de sintetic.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2