Ionel Bogdan: ,,Noi, liberalii, nu fugim niciodata din fata provocarilor…”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vicepresedinte al PNL, Ionel Bogdan, va candida pentru sefia PNL Maramures afirmand ca acum este important sa se construiasca o echipa puternica, unita, dispusa sa munceasca intens pentru a recastiga increderea oamenilor.

Mai multe, in interviul de mai jos:

De ce v-ati depus candidatura pentru functia de presedinte al PNL Maramures pe ultima suta de metri?

Consider ca nu doar functia de presedinte PNL Maramures este importanta la nivelul organizatiei. Sunt importante toate functiile pentru care au candidat colegii mei in filiale  si pentru care candideaza la alegerile judetene. De aceea nu am dorit ca dezbaterile si discutiile pe tema alegerilor din PNL Maramures sa se concentreze doar pe pozitia de presedinte al filialei. Alegerile din Dumbravita sunt  importante, la fel ca si cele  de la Baia Sprie si desigur de la Baia Mare. Am asteptat sa se termine aceste alegeri si apoi mi-am depus si eu candidatura. Va asigur insa ca am depus-o in termenul legal, prevazut de statut

Daca tot ati vorbit despre alegerile din filiale, ce parere aveti despre scandalul de la Sighet?

Scandalurile nu fac bine nici organizatiei, nici partidului. Atunci cand nu suntem de acord cu anumite decizii care se iau in partid, avem organisme unde putem face contestatii. Exista aceasta cale statutara pe care orice membru PNL poate merge atunci cand este nemultumit de o decizie sau alta. Daca ne limitam doar la scandaluri publice nu facem altceva decat sa dam apa la moara adversarilor nostri politici care incearca, de ani buni, sa bage batul prin gardul PNL.

PNL a cazut mult in preferintele politice ale maramuresenilor, dupa cum arata rezultatele ultimelor alegeri. Ce puteti face pentru a schimba acest trend?

Nu cred ca e un trend, cred ca e vorba mai mult de un accident politic de parcurs, cauzat de niste greseli strategice facute atat la nivel local, cat si la nivel national. Am convingerea ca putem schimba lucrurile, ca putem recastiga increderea maramuresilor si de aceea m-am si inscris in aceasta competitie electorala interna. Pentru mine, aceasta candidatura este o provocare, dar si o datorie in acelasi timp. Consider ca am o datorie fata de acest partid in care am crescut si m-am format ca politician, dar am o datorie  si fata de maramureseni, sa le construim un viitor aici, acasa. PNL, dincolo de liderii pe care-i are, inseamna competitivitate si creativitate, inseamna egalitate de sanse si progres. Activitatea noastra la nivelul Consiliilor Locale, la nivelul Consiliului Judetean, trebuie sa se desfasoare in spiritul acestor valori si daca noi vom actiona astfel, am convingerea ca maramuresenii ne vor aprecia si ne vor acorda increderea lor.

Nu este simplu, e dificil, ne asteapta un drum greu, cu obstacole, dar noi, liberalii, nu fugim niciodata din fata provocarilor.

Aveti o echipa alaturi de care ati dori sa va aflati la conducerea PNL?

In PNL Maramures sunt multi oameni de valoare alaturi de care am lucrat si de care imi doresc sa lucrez in continuare, deoarece eu cred intr-o echipa performanta. Vremea liderilor locomotive a cam trecut in politica, acum e important sa construim o echipa puternica, unita, dispusa sa munceasca intens pentru a recastiga increderea oamenilor.

Nu o sa va dau nume, deoarece lista liberalilor valorosi din Maramures este mult prea lunga. In fiecare sat, in fiecare catun, exista liberali care merita sa aiba functii de conducere in partid si pe care mi-I doresc in echipa mea. Ziarele, televiziunile, nu vorbesc despre ei, dar va asigur ca ei sunt la fel de importanti pentru partid ca si liderii pe care-i vedeti zilnic la televizor.

Care este prima masura pe care o veti lua, in calitate de presedinte PNL Maramures, daca veti fi votat vineri ?

Prima masura ne-a fost practic impusa de guvern, care a stabilit deja data alegerilor locale partiale. Asa ca indiferent daca voi fi sau nu ales presedinte al organizatiei PNL Maramures, trebuie sa ne apucam de treaba, deoarece vom intra in curand in campanie electorala si avem sansa sa aratam ca avem o echipa puternica, unita si ca avem candidati de valoare, oameni profesionisti, pregatiti sa munceasca pentru comunitatile lor.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

  1. tudor

    Daca continuati in acelasi trend o sa scadeti sub 10%,mai ales daca apare ceva serios pe dreapta,cum ar vrea sa devina cei cu #rezist.Aveti noroc ca USR-ul iese pe aratura si daca nu dorm apara sistemul,astfel incat romanul începe sa va confunde mai ales ca va considera in aceeasi barca.Daca il punem in ecuatie si pe primul turist al tarii,cel care va trage in jos mai abitir decat Lenuta PMP-ul marinarului,avem imaginea a ceea ce a ajuns partidul.De fapt si voi aveti la centru doua Lenute,tate.Norocul tau in judetul asta e ca si PSD-ul are propriul prim turist,care se compromite odata cu timpul prin faptul ca in afara de circus nu prea face mare lucru.

    Reply
  2. Viorica KK

    nu ai reusit sa conduci organizatia PNL Baia Mare! si ai de gand sa conduci PNL Maramures? 6% scrie pe frunte ta, in conditiile in care esti inconjurat doar de tradatori si sforari !

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2