Ionel Bogdan, noul presedinte al PNL Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vineri, 28 aprilie, au avut loc alegerile pentru functia de presedinte al PNL Maramures.

In cursa s-au inscris Ionel Bogdan si Dan Hotico, acesta din urma fiind invins de tanarul liberal, care a devenit astfel noul lider al PNL Maramures.

„Multumesc tuturor liberalilor maramureseni care mi-au acordat astazi votul si increderea lor. Functia de presedinte al PNL Maramures reprezinta o onoare, dar si o mare responsabilitate pentru mine.

Alaturi de fiecare membru al PNL Maramures, voi munci pentru a reda increderea oamenilor in partidul nostru. Greul de-abia incepe, asa ca spor la lucru sa avem!”, a spus Ionel Bogdan, intr-o postare pe Facebook.

La alegerile de astazi au paricipat si liderii PNL: Raluca Turcan, Cristian Busoi, Ludovic Orban, Florin Alexe si Daniel Buda.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. M.H

    O sa vedem daca lupii tineri penelisti o sa fie mai buni decat vesnicii brontozauri care nu au facut absolut nimic pentru acest judet.Daca vrea reabilitarea PNL-ului in ochii maramuresenilor ii sugeram sa faca ceea ce nu au facut brontozaurii (avand mari interese),sa sustina dezvoltarea industriala a judetului prin construirea de Parcuri Industriale.E nevoie de o agresivitate liberala la adresa PSD-ului,pus sa ofere doar pomeni asistatilor sociali si a celor care nu vor sa munceasca.Sper sa nu pice in capcana celor care sustin ca in judet nu este forta de munca.Nu este forta de munca la salariile minime,dar o alta politica judeteana,i-ar readuce pe maramuresenii care lucreaza in judetele dezvoltate economic,precum si pe cei care supravietuiesc greu in strainatate.O sa-i dau si un exemplu: in prezent in nordul aeroportului Cluj Napoca ( nu e Cluj !),catre Floresti,se construieste inca un Parc Industrial.De ce acolo unde salariile sunt peste 2500 de lei net merita,iar la noi la 1000 de lei net,nu merita?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole