Ionel Bogdan: Oana Maria Bogdan, te asteptam la Maramures si cu siguranta vizita la Memorialul de la Sighet va fi una memorabila!

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Nu am avut ocazia sa o cunosc pe Oana Maria Bogdan, membra in conducerea PLUS, dar o invit public la Memorialul de la Sighet, deoarece m-a intrigat declaratia sa prin care sustine desfiintarea proprietatii private.

Ma ofer sa-i fiu ghid la Sighet, unde am petrecut multe ore intre zidurile fostei inchisori comuniste, calauzind cateva generatii de tineri liberali prin coridoarele reci ale temutei temnite si stiu ca foarte multi dintre cei care au murit acolo au luptat pana la ultima lor suflare pentru adevar, pentru democratie, pentru libertate, dar si pentru dreptul lor la proprietate.

Proprietatea este un drept pentru care romanii au luptat, iar unii si-au dat chiar si viata. Sa nu uitam de taranii romani care s-au opus colectivizarii, de micii si marii industriasi romani care au fost deposedati peste noapte de tot si au fost aruncati in temnite, deoarece erau considerati reactionari si retrograzi.

Oana Maria Bogdan este un om tanar si cu siguranta nu s-a gandit la aceste lucruri cand a vorbit despre desfiintarea proprietatii private.

Tocmai de aceea exista muzee, precum cel de la Sighet, care nu ne lasa sa uitam ororile petrecute, ne amintesc cum s-a construit aceasta tara si care sunt valorile la care trebuie sa ne raportam permanent. Iar dreptul la proprietate este printre aceste valori.

Oana Maria Bogdan, te asteptam la Maramures si cu siguranta vizita la Memorialul de la Sighet va fi una memorabila!

Ionel Bogdan, presedinte PNL Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2