Ionel Bogdan: „Obiectivul principal pe care il avem este castigarea Consiliului Judetean”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, a spus ca liberalii din judet isi doresc in 2020 sa castige Consiliul Judetean, dar si minim 10 primarii in plus, printre care cele din Baia Mare si Sighetu Marmatiei.

Pana atunci, primul obiectiv este castigarea alegerilor prezidentiale de la sfarsitul acestui an.

“Obiectivul nostru este castigarea primului tur la alegerile prezidentiale si, in al doilea tur de scrutin, Klaus Iohannis presedinte. PNL Maramures sustine cu toata priceperea si cu toata dorinta aceasta candidatura a presedintelui Klaus Iohannis.

Totodata, pentru anul viitor obiectivul este sa castigam minimum 10 primarii in plus in judetul Maramures: Sighetu Marmatiei, Baia Mare si alte opt, noua primarii din restul zonelor, dar obiectivul principal pe care il avem este castigarea Consiliului Judetean, si cred, cu sprijinul maramuresenilor, cu sprijinul cetatenilor din fiecare oras si comuna din judetul Maramures vom reusi sa castigam si mai apoi sa punem pe tapet o viziune noua, o viziune administrativa noua despre cum trebuie sa functioneze judetul Maramures si proiectele judetului Maramures”, a declarat Ionel Bogdan, presedintele PNL Maramures, intr-o conferinta de presa.

Liderul liberal a mai punctat ca PNL va prezenta in luna iunie un program concret pentru judetul Maramures.

„In luna iunie va vom prezenta un program concret, un program in pasi, care sa duca la bun sfarsit din 2020 incolo un program ambitios pentru judetul Maramures, cu proiecte serioase, concrete si care pot fi realizate, fara fantasmagorii, fara tot felul de povesti nemuritoare”, a adaugat Ionel Bogdan.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2