Ionel Bogdan: PMP trebuie sa isi revizuiasca politica de aliante la nivel local

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, afirma, in contextul inscrierii in PSD a senatorului Iustin Talpos, ca PMP trebuie sa isi revizuiasca politica de aliante la nivel local.

Liderul liberal mai sustine ca prin aceasta mutare, PSD da semnalul ca se pregateste sa preia pe bucati PMP.

„Conducerea PMP Maramures ar trebui sa analizeze cu seriozitate ultimele actiuni ale PSD Maramures, care a inceput sa racoleze la bucata parlamentarii PMP,  si sa isi revizuiasca politica de aliante la nivelul Consiliului Judetean.

Liderii PMP Maramures nu pot asista nepasatori la aceasta politica de racolare agresiva demarata de PSD, partid care simte ca incepe sa-i fuga pamantul de sub picioare dupa ce fostul premier Victor Ponta a inceput la randul lui sa adune parlamentari PSD pentru noul sau partid.

Plecarea senatorului Iustin Talpos din PMP si inscrierea lui in PSD este un semn clar ca liderii PSD Maramures nu au niciun respect pentru aliatii lor de la nivel de Consiliu Judetean si ca sunt gata sa distruga bucata cu bucata acest partid care le-a fost loial la nivel local.

Pentru PSD, respectul fata de parteneri, respectul fata de valori  si principii nu exista. Exista doar puterea in numele careia sunt gata sa faca orice, inclusiv sa- i stradeze aliatii.

Prin racolarea senatorului Talpos, PSD Maramures da semnalul ca se pregateste sa preia pe bucati Partidul Miscarea Populara, lasandu-i presedintelui proaspat ales, Lucian Morar, un ambalaj gol, un nume golit de continut”, a spus Ionel Bogdan, intr-un comunicat de presa.

Presedintele PNL Maramures mai mentioneaza ca partidele care se declara de dreapta ar trebui sa faca front comuna impotriva politicilor PSD.

„PNL Maramures considera ca a sosit momentul ca partidele care se declara de dreapta, care se declara adversarele PSD, sa treaca de la vorbe la fapte, sa denunte orice alianta locala cu PSD si sa faca front comun impotriva politicilor dezastruoase ale acestui partid. Aceasta este singura solutie pentru a schimba in bine lucrurile in tara si in Maramures”, a mai declarat Ionel Bogdan.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2