Ionel Bogdan: „PNL Baia Mare va sustine in continuare initiativele adresate tinerilor”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ionel bogdan skate parkPresedintele PNL Baia Mare, Ionel Bogdan, a participat miercuri, 10 august, la inaugurarea skate park-ului din Baia Mare, aflat in zona stadionului „Viorel Mateianu”.

Presedintele liberal a precizat ca PNL Baia Mare va sustine in continuare initiativele care sunt adresate tinerilor.

„Am participat astazi la inaugurarea skate park-ului din Baia Mare, proiect pe care l-am promovat inca din timpul mandatului meu de presedinte al Organizatiei Locale de Tineret. Reuseam atunci, alaturi de colegii liberali din Consiliul Local, sa obtinem alocarea a 200.000 de euro pentru acest proiect, ce vine acum in sprijinul practicantilor de sporturi extreme din oras.

Vorbim de o investitie serioasa pe care comunitatea noastra o face in sportul extrem si in cultura urbana, in ansamblul ei. Noul spatiu de agrement se intinde pe o suprafata de 2110 metri patrati si sunt absolut convins ca va contribui la dezvoltarea comunitatii de sport extrem.

PNL Baia Mare va sustine in continuare initiativele adresate tinerilor si care promoveaza totodata activitatile sportive”, a spus Ionel Bogdan, intr-un comunicat de presa postat pe pnl.ro.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. mircea

    Daca tot nu sunteti in stare sa atrageti investitii si investitori seriosi care sa le ofere salarii decente tinrilor,obligati sa locuiasca pana la batranete cu parintii,macar distractie sa fie.Oricimum PNL-ul este ctitorul Parcurilor Industriale,inexistente.Anghel,Man,Kovaci,Marinescu,Ciceu,Chereches,Nemes,sunt liberalii sau fostii liberali care ne-au băgat orasele si judetul in buda,din punct de vedere economic.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2