Ionel Bogdan despre Baia Mare: „Planul Urbanistic General trebuie adus la zi”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ionel bogdanIn urma sedintei Biroului Politic Municipal Baia Mare, membrii organizatiei locale a PNL au convenit asupra a doua directii esentiale pentru oras: trecerea pasunilor si fanetelor de la marginea orasului in intravilan si sustinerea proiectului Baia Mare 2021 in competitia pentru titlul de Capitala Culturala Europeana 2021.

„Planul Urbanistic General trebuie adus la zi, luand in considerare atat pasunile cat si fanetele din jurul municipiului. In acest moment, legislatia in vigoare si directivele europene nu permit ca aceste terenuri sa devina intravilane decat printr-o Hotarare de Guvern. De aceea, PNL Baia Mare va initia discutii atat cu executivul municipalitatii, cat si cu Guvernul, pentru a gasi cea mai rapida formula pentru o astfel de initiativa. Pentru Baia Mare, acest lucru inseamna dezvoltare sustenabilalocuri de munca si, implicit, cresterea nivelului de trai”, a mentionat Ionel Bogdan, presedintele PNL Baia Mare.

O alta prioritate pentru PNL  este proiectul Muncipiului Baia Mare pentru Capitala Culturala 2021.

„Organizatia locala a PNL a sustinut inca de la inceput aceasta initiativa. Am hotarat ca vom sprijini prin toate parghiile pe care le avem la dispozitie eforturile celor implicati, initiind in cel mai scurt timp un dialog cu asociatia care se ocupa de dosar, pentru a incepe o colaborare in acest sens”, a mai spus Ionel Bogdan.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. catalin

  Si bine ar fi sa opreasca si ultima gaselnita a domnului primar suspendat. In ultima si cea mai patetica scrisoare suspendatul da directiva lingailor din consiliul local sa schimbe numele parcului Mara in parcul regina Ana. Cu semidoctismul care il caracterizeaza domnul primar suspendat vorbeste despre regina NOASTRA. Exact cum principesa Ana de Burbon Parma (imi pare rau pentru visatori, dar este singurul titlu de noblete pe care il putea purta defuncta) nu a fost niciodata incoronata regina a romaniei, nici primarul NOSTRU nu ar mai trebui sa dicteze schimbari urbanistice fantasmagorice si lacrimogene. (Regina) care l-a invatat ca totul se face din dragoste, nici nu vorbea limba romana… sa nu uitam asta…
  Am tot respectul pentru prezenta demna a principesei alaturi de regele Mihai in viata Romaniei de dupa 1989… dar nu trebuie sa exageram si mai ales sa ne facem de ras cu masuri semidocte. Regina Ana nu exista, sau poate domnul suspendat cu lecturi multe dupa gratii o fi citit Cei Trei Muschetari si face confuzie cu regina Ana de Austria. Comparatia cu Regina Maria arata inca o data ca domnul primar habar nu are despre ce vorbeste…poate niste lecturi de wikipedia l-ar putea ajuta.
  CATALIN DE BURBON SARMA…PRIMARUL VOSTRU

  Reply
 2. A.C

  Mai baieti,PUG,studii de fezabilitate siCapitala Culturala,atata doar puteti? Sa copiati ideile cakiste futuriste ? Pai tot cake era si cu maretul Parc Industrial si daca el nu pedaleaza pe acest subiect si nu o considera de importanta maxima ,intr-un judet si oras ajuns varza din punct de vedere economic,nici voi nu scoateti gloante pentru acest obiectiv vital ? Mai urmează sa-l sprijiniti pe cake la asistatii sociali,ajutoarele sociale si balul babelor,ca in rest le-ati facut pe toate.

  Reply
  1. Georgian

   Fara sa fie introduse terenurile despre care vorbeste tanarul de mai sus in intravilan, nu se poate face nici parc industrial, nu se pot aduce nici investitori…ca nu ai unde sa le dai terenuri.

   Reply
 3. bau

  M-am saturat de atata prostie in orasul asta in legatura cu capitala cultukakaneala europeana. Nici astia tineri in politica nu inteleg ca nu avem nici o sansa sa castigam acest titlu cu primarul la racoare si cu prostii care l-au votat din inchisoare?! ce zic aia din juriu?! trecem cu vederea ca primarul este un hot dar raman prostii care l-au votat, el fiind arestat. Cu asa oameni iditoti, Baia Mare nu va fi capitala culturala veci amin. Pacat ca au luat locul altor orase cu sanse la acest titlu.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2